Orbán Magyarországa: kupleráj és kaszárnya

2021. március 26. 08:46

Kuplerájban és kaszárnyában is rossz élni, ahol pedig egyszerre van kupleráj és kaszárnya, az jószerivel elviselhetetlen.

2021. március 26. 08:46
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
Jelen

„Márpedig nálunk most ez a helyzet. Miközben a csúcson, a döntéshozók körében teljes a kupleráj, az alsóbb szinteken, a döntések végrehajtóitól kaszárnya fegyelmet követel meg a kormány.

Már a járvány első hulláma idején is meglehetős összevisszaság uralkodott kormánykörökben és a közigazgatás vezető szintjein, a második és harmadik hullám érkeztekor pedig a zavarodottság valóságos káosszá fajult. Végrehajthatatlan vagy egymásnak ellentmondó utasítások, hozzá nem értés, szervezetlenség, ésszerűtlen korlátozások és megmagyarázhatatlan könnyítések, a valóságtól elrugaszkodó helyzetértékelések, átlátszóan hazug sikerpropaganda és háborús retorika kíséri a kormány járványkezelését a kezdetektől.

Az első hullám idején a védőfelszerelések, a tesztelés és a kontaktkutatás hiányosságai, az emberéletekbe kerülő, teljesen értelmetlen ágyfelszabadítás, a 300 milliárdért méregdrágán és feleslegesen beszerzett lélegeztető gépek, az on-line oktatás előkészítetlensége és szervezetlensége, a kormányzati kommunikáció csődje jelezte a kezdődő káoszt, ami a második és harmadik hullám idejére a tetőpontjára hágott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MrStokes
2021. március 27. 09:17
Disznószemükém , mindenki magából indul ki. lehet otthon úgy élsz ahogy itt leírtad, kuplerájban.
flesh ripper
2021. március 27. 07:52
A vén komcsi szörnyetegnémber, nem ismeri a magyar valóságot. Ráadásul, gyűlölettel viszonyul a magyarsághoz. Ez a beteg gyűlölet generálta azt a gyomorforgató kóros sejtburjánzást, ami őt külsőleg és belsőleg definiálja. Észjárása, stílusa, éppen olyan, mint egy soviniszta, szektás magyargyűlölő oláhnak, tehát mondandója csak mély undort, megvetést kelt, semmi relevanciája sincs.
Krupp Skya
2021. március 27. 06:04
Kuplerájszociológus.
gondosmandarin
2021. március 27. 05:51
Miért kell ezt az undorító dagadt tehenet állandóan beidéznetek Mandiner?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!