Több diktatúrát!

2021. március 13. 21:27

A hitvesi ágyak bizonyított gócpontok, legalábbis a házasságkötést megelőzően.

2021. március 13. 21:27
Achijah Zorn
Tichys Einblick

„Az otthonok veszélyességét eddig teljesen alábecsültük a korona-világjárványban. Ezeken a helyeken az emberek teljesen védtelenek. Emiatt itt is azonnal be kell vezetni az FFP2-es maszkok kötelező viselését. Költséghatékonysági okokból az ellenőrzést a szomszédokra is bízhatjuk. Ehhez minden redőnyt és rolót le kell szerelni a lakásokban. Szabad betekintést a szabad polgároknak!

Azért, hogy ne alakuljanak ki zárványok a lakásokban, minden vécé- és fürdőszobaajtót átlátszó üveglapokkal kell felszerelni. Akinek tiszta a lelkiismerete, annak úgysincs mitől tartania. A létminimumon tengődő háztartások számára alternatívaként megengedhető a vécéajtók leakasztása is. Ezzel a gyengébb szociális helyzetűekkel együttérző szabályozással domboríthatók ki igazán a nagykoalíció szociáldemokrata bájai.

Szintén kevés szó esik a hálószoba veszélyességéről. A hitvesi ágyak bizonyított gócpontok, legalábbis a házasságkötést megelőzően. A petesejtek megtermékenyítését a továbbiakban tehát csak mesterséges úton szabadna elvégezni. Ez az utódlás leghigiénikusabb változata, hiszen a természetes együttlét során az FFP2-es maszkok lecsúszhatnak, ami tovább segíti a járvány terjedését. Ezt minden körülmények között el kell kerülni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. március 15. 08:50
fú degenya vagy!
szotyiratöbbpénzt
2021. március 14. 07:08
Jó-jó értjük, de azért nem véletlen, hogy a német humor eddig nem hódított világot.
apoa
2021. március 13. 23:23
Hát ezt kár volt betenni...
zara
2021. március 13. 22:49
:) merkelt megbüntették h maszk nélkül ment a parlamentbe vagy az csak a nép szivatására van kitalálva?... https://www.express.co.uk/news/world/1401162/angela-merkel-germany-coronavirus-crisis-cdu-party-congress-facemasks-social-distancing
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!