Vérlázító!

2021. március 31. 14:32

A haza bajban van, háborús a helyzet, a komplett baloldali média pedig ahelyett, hogy segítenék a tüzet oltani, fújják azt tovább.

2021. március 31. 14:32
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„A komplett baloldali média – és milyen fájdalmas ezt leírni egykori munkahelyem, a valaha szebb napokat látott Heti Válasz online utódja is – azzal fordult a miniszterelnökhöz, hogy engedjenek be forgatócsoportokat a Covid osztályokra, hogy hitelesen lehessen tájékoztatni a magyarokat a vírushelyzetről, mert ez életeket menthet. A beteg, haldokló emberek hozzátartozói nem mehetnek szeretteikhez, de ők grasszálhassanak a kórházakban, ahol emberek levegő után kapkodnak, miközben az orvosok, ápolók megfeszített küzdelmet folytatnak a megmentésükért! Arról pedig egy szó sem esik levelükben, hogy az oltási hajlandóság kapcsán épp ők bizonytalanítottak el tömegeket, s lett ostoba néphitté, hogy a kínai vakcina „sós víz”, az orosz se jó. Ma is ezt hallottam a boltban reggel, két hetven körüli hölgy győzködte egymást, hogy nekik aztán nem kell ez a pancs, majd a nyugati!

A haza bajban van, háborús a helyzet, ők pedig ahelyett, hogy segítenék a tüzet oltani, fújják azt tovább. Vérlázító!„

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2021. április 01. 07:45
nem sul le a bor a pofadrol, koszos ner-kurva? A haza bajban van, de a kitartoid a giga lelegeztetogepes milliardos rablas utan folytattak a haza kifosztasat a kinai vakcina-beszerzes ugyancsak milliardos korrupciojaval. Az informacio szabadsagahoz nem kell koszalnia senkinek a korhazakban, te undorito szardarab.
121212
2021. március 31. 22:48
Várom a következő analfabétát, aki kioktat, hogy a kínai termékek milyen jók. Igaz, egy szót nem írtam a kínai termékek minőségéről, annál többet a hazai megítélésükről. Ha a magyar ember a minőség garanciáját látná a "Made in China" feliratban, akkor senki és semmi nem tudná eltántorítani a kínai vakcinától sem.
Zod
2021. március 31. 19:30
+1 A szüleim a héten kapták meg a kínai vakcina második adagját és természetesen kutya bajuk sem lett. Az említett nyugati vakcinára váró 70-es hölgyek meg majd kínai gyártmányú lélegeztetőgépre kerülnek.
Agricola
2021. március 31. 19:16
Nicsak, kik beszélnek! A huszonnégy másik szerkesztőséggel együtt a Klubrádió aláírása is szerepel a követelésen. Korábban halálhírét költötték. A halott fel van támadva és annyira jól van, hogy alá tud írni egy ilyen nyilatkozatot. Most a 92,9 frekvencián van Aktuális adásrend és archívum Elharsogták a Klubrádió pusztulását kelettől-nyugatig, idézte Arató András, a Klubrádió tulajdonosának szavait a The Washington Post, miután az elmarasztaló bírósági döntés nyomán a rádió csak online működhet tovább. „Az Egyesült Államok, amely Biden elnök alatt ismét összpontosítani kíván a demokráciára, osztja az aggályokat a magyarországi sajtószabadság visszaszorulása miatt” – közölte a washingtoni külügyi tárca szóvivője a HVG híradása alapján. Az Európai Parlament is megvitatta a helyzetet. A Momentum például a következőket közölte: „A Klubrádiót is megszünteti a hatalom. Bíróság előtt kell majd felelniük a magyar médiaszabadság ellenségeinek.” Ezekre a szavakra reagál Schiffer András a Facebook-oldalán: „Ez a bolsevizmus nyelve. Jogállamot nem lehet a jogállam ellenében helyreállítani” – írta az LMP korábbi vezetője.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!