Hogy lehet az, hogy máshol nagyobb eséllyel élik túl a betegek a lélegeztetőgépet?

2021. április 14. 13:31

Ha Orbán nem a focira költ tízmilliárdokat, akkor a magyarok túlélési esélyei is jobbak lennének.

2021. április 14. 13:31
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Minek kell történnie ahhoz, hogy Orbán belássa: a legfontosabb megmenteni a magyarok életét! Hogy lehet az, hogy máshol sokkal nagyobb eséllyel élik túl a betegek, ha lélegeztetőgépre kerülnek? Ha Orbán a járvány közepén nem a focira, a vadászati kiállításra, hanem az egészségügyre költ tízmilliárdokat, akkor a magyarok túlélési esélyei is jobbak lennének.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. április 15. 15:07
Te hogy a csipába élted túl a betegséget? hülye aljas mocsok hazaáruló retek!?
Harangláb
2021. április 15. 13:12
Azt értem, hogy Ceauescu mellett Elena volt a legjobb kémikus, de most Félkegyelmű mellett a Csótányné képzeli magát a legjobb orvosnak??! :)))
panka45
2021. április 15. 12:02
Az elhunytak jelentős része olyan ember, aki a háború alatt vagy röviddel utána született. Ez a nemzedék, köszönhetően Dobrev nagypapájának és elvtársainak, nem jutott fiatalon megfelelő élelmiszerhez, vitaminhoz, zöldséghez, húshoz. Nyilvánvalóan ezt a hátrányt élete végéig viseli, annak minden következményével együtt. Úgyhogy jobb lenne, ha befogná a száját.
donoran
2021. április 15. 11:05
Bármennyire is csúnyán hangzik, de a lélegeztetőgép csak arra való, hogy valaki el tudjon búcsúzni a szeretteitől. Ha mégis élve kerül le róla, akkor az csoda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!