Tényleg nem hatékony a kínai vakcina?

2021. április 13. 10:11

Még Falus Ferenc is elismerte, hogy a kínaiak pusztán a hatékonyság növeléséről beszéltek.

2021. április 13. 10:11
Rákay Philip
Facebook

„A múlt hétvégén a világsajtóból indult az az álhír, amelyet természetesen kritika nélkül hangosítottak fel a magyar balliberális médiajanicsárok, miszerint a Synopharm oltóanyag nem hatásos. Az ellenzék és teljes médiája, s a balos trollhadsereg is úgy érezte, itt az idő, hogy a külföldi – és emiatt általuk nyilván orákulumnak gondolt, persze mindig tévedhetetlen – sajtóra hivatkozva újra és újra bele lehet rúgni a magyar kormányba, elbizonytalanítva a kínai vakcinával már beoltott embertömegeket és az oltásra várókat is, s el lehet kenni valahogy Magyarország, az átoltottság terén elért, elképesztő eredményeit. Csak a szokásos, gusztustalan baloldali tempó ez, semmi más...

Íme, a tények:  Gao Fu, a kínai járványügyi központ vezetője, pár napja csupán arról beszélt, hogyan lehet a jövőben még hatásosabb vakcinákat előállítani, a folyamatosan változó, új mutációk vizsgálatával, és az úgynevezett vivőanyagok variálásával. Egy szóval sem állította azt, amit a baloldal hivatalos médiája sugallt, és »suttogó propagandája« aljasan terjesztett, hogy a kínai oltóanyag kvázi semmit sem ér! Bármit is hazudnak, ne felejtsük el, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a kínai oltóanyagot hatékonynak minősítette!Ha nekem nem hinnének a baloldal kommenthadseregének elvakult álhírterjesztői, talán Falus Ferenc volt tisztifőorvos – akit az Orbán-kormány iránti elfogultsággal nehéz volna megvádolni – szavait nem vonják majd kétségbe. Falus tegnap délután a Klub Rádióban beszélt, érdemes egy percet rászánni és elgondolkodni! Még ő is elismerte, hogy a kínaiak pusztán a hatékonyság növeléséről beszéltek, nem pedig arról, hogy a vakcinájuk semmit sem ér...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2021. április 13. 19:35
Milyen érdekes, hogy a dúsgazdag arabok csak kínai vakcinát használnak....
Hunyadi Mátyás
2021. április 13. 17:57
Na, már csak ez a hülye Rákay hiányzott vakcinaügyben megszólalni.
Fejes György
2021. április 13. 15:23
Bocs elírtam a dátumot, a cikk nem 4-én szombaton, hanem 11-én, vasárnap jelent meg.
nyugalom
2021. április 13. 13:34
Hany baloldali firkasz kerdezte neg Penznet es a többi dk-s özvegyet? Aprodobrevek fizetik a szalmlat, remelem tudjak a dk-s arvak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!