A pedofíliának már a gondolata is undorító

2021. május 07. 13:55

Azonnal szigorítani kell a szabályokat, a jövő héten nyilvánosságra hozom azokat a javaslatokat, melyeket majd a parlament elé terjesztek.

2021. május 07. 13:55
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„A pedofil cselekményekre nincs és nem is lehet semmilyen mentség. Ezeket a legszigorúbb büntetésekkel szükséges megtorolni, és mindegy, hogy miként követik el. A pedofíliának már a gondolata is undorító, szülőként pedig a legdurvább vélemények és reakciók is érthetőek. Egy gyermeket egész életére tönkre tesz, ha pedofil áldozatává válik. Az internet mocska és korlátozhatatlansága pedig csak növeli a veszélyt, ami jelenleg sem kicsi.

Mi szülők - és minden jóérzésű ember -, csak egyet tudunk biztosan: bármi áron meg fogjuk védeni a gyermekeinket! Azonnal szigorítani kell a szabályokat, és a lehető legszélesebb körben fel kell lépni a pedofília ellen!

Jövő héten nyilvánosságra hozom azokat a javaslatokat, melyeket majd a parlament elé terjesztek. A rendőrség munkatársainak gratulálok a mostani elfogásokhoz, várjuk a többit is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tuapse
2021. május 08. 09:38
Ehhez képest a Fideszen belül elég nagy támogatottsága van a pedofíliának. Még külön repülőgép is jár érte, ha problémája akad az állatjának.
Dr. Grünfeld Ráhelné
2021. május 07. 20:12
Olyan ez, mint amikor egy eltitkoltan zsidó nagyszülővel rendelkező osztrák bajszos festő elkezdi gyűlölni a zsidókat és az egész agya elkezd arra forogni, hogy ki akarja irtani őket. Inkább saját magát kellett volna.
Sulammit
2021. május 07. 19:46
A gyanúsítottak közül az egyik a saját kisgyermeke, míg a másik a négyéves testvére ellen is követett el rendszeresen szexuális abúzust, amelynek felvételeit szintén megosztották a fórumon. https://hvg.hu/itthon/20210507_pedofilok_rendorseg A vádlottat már 2017-ben 6 év szabadságvesztésre ítélték jogerősen a kislánya ellen 2014-2015-ben elkövetett szexuális erőszak miatt, de nem állt le azután sem, hogy 2019 nyarán feltételes szabadságra bocsátották. Ekkor felvette volt élettársával és kislányával a kapcsolatot, majd annak ellenére, hogy a bíróság megszüntette a szülői felügyeleti jogát, még az év decemberében fogorvosi kezelésre hivatkozó hamis igazolást készített volt élettársa nevében, és azzal elhozta az iskolából akkor 8 éves kislányát, akit a lakásába vitt, majd szexuális cselekményt végzett vele. https://hvg.hu/itthon/20210421_Masodfokon_is_13_evre_iteltek_egy_visszaeso_pedofil_apat
nick89
2021. május 07. 14:53
SZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJER JÓÓÓÓZSEF!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!