Kizárjuk a politikusokat a magyar sportklubokból

2021. június 18. 15:02

Megszabadítjuk a magyar focit is a Kubatov Gáboroktól.

2021. június 18. 15:02
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„KIZÁRJUK A POLITIKUSOKAT A MAGYAR SPORTKLUBOKBÓL!

Ki kell mondanunk: a politikusoknak semmi keresnivalójuk a sportban. Ezért alapelvvé tesszük és törvénybe foglaljuk, hogy olyan sportklub, egyesület, vagy gazdasági társaság, amelynek vezető tisztségviselői között aktív politikus, választott tisztviselő, vagy politikai párt vezetőségi tagja foglal helyet, nem részesülhet állami támogatásból.

Ezzel kizárjuk a politikusokat a magyar sportklubokból, megszabadítva ezzel a magyar focit is a Kubatov Gáboroktól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balsors
2021. június 19. 11:49
A No olimpiás a sportot tönkretenni akaró csürhe. ne akarjon semmit.
linkeloe
2021. június 19. 11:43
Gyíkvállú! Az megvan, hogy méhlegelőn nem lehet foci EB-t rendezni??
Wagikati
2021. június 19. 09:15
Te szerencsétlen! Magadat jogásznak tartod. Ha az lennél, nem terjesztenél ilyen hülyeségeket. A sportklubokra és sportszövetségekre az az egyesületi törvény vonatkozik, tehát a tagság joga a vezetők megválasztása. Ha ők úgy döntenek, hogy Kubatov lesz, akkor az lesz. Ezt nem lehet megtiltanod, legfeljebb, ha nagyapádhoz hasonlóan visszahozzátok a terrort. Gondolom, ezt Steinmetz Ádámtól loptad, aki szintén zenész. Inkább kussolj, mert az ország sportszerető, főleg a Fradisták. Igazi testnevelésből felmentett nylonzacskó tüdejű hülyegyerek vagy!
még fokozza
2021. június 19. 07:55
Elég ha nem kapnak pénzt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!