Megvédjük a gyerekeket a Fidesz mocskos kampányától!

2021. június 30. 20:39

A Fidesz gyűlöletkeltő propagandát sugároz a gyerekmesék előtt, alatt és után is.

2021. június 30. 20:39
Orosz Anna
Facebook

„Az elmúlt hetekben rengeteg panaszt kaptunk szülőktől és nagyszülőktől amiatt, hogy a fidesz gyűlöletkeltő propagandát sugároz a youtube-on a gyerekmesék előtt, alatt és után is.

Annak érdekében, hogy véget vessünk a törvénytelen és káros gyakorlatnak, Csordás Anett országgyűlési képviselőjelölt társammal felszólítottuk Kocsis Mátét és Hollik Istvánt, hogy állítsák le a gyerekeknek sugárzott propaganda kampányukat! Megkerestük a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot is, hogy lépjenek fel a gyermekek védelmében. Felszólítottuk az NMHH vezetőjét, hogyha másképp nem megy, a törvény erejével vessenek véget a Fidesz gyerekeket célzó gyűlöletkampányának!

Sajnos azonban mindezidáig semmi választ nem kaptunk a hivataltól, a lejárató propaganda videókat pedig továbbra is gátlástalanul vetítik a gyerekeknek.

Ezért most hivatalos panasszal fordultunk a YouTube-hoz is. Arra kértük a videószolgáltatót, hogy korlátozza a Fidesz gyűlölködő tartalmainak az elérését. Mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy megvédjük a gyerekeket a Fidesz mocskos kampányától!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tolan
2021. július 01. 19:28
Iván bácsi, ne kíméld ezt rühös kurvát! Tüzelj először átvitt értelemben, aztán valóságosan is!
őrnagyőrnagy
2021. július 01. 17:53
Van neked gyereked, picsa? Küld már el egy estére beszélgetni egy drag queenhez!
tothpal
2021. július 01. 16:28
Kisasszony, Ön lesbi vagy homó? Mindkettő? Akkor mi van?
Secerror
2021. július 01. 15:40
A SAJÁTODAT megvédheted. Fájdalom, hogy önmagad ellen nem tudod...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!