A Politico cenzúrázta a cikkemet

2021. június 25. 09:11

Ha nem értenek veled egyet, akkor elhallgattatnak, azaz, nem közlik a cikket. Milyen érdekes, hogy éppen George Orwell születésének 118. évfordulóján kell értesülnöm erről.

2021. június 25. 09:11
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Milyen érdekes, hogy éppen George Orwell születésének 118. évfordulóján kell értesülnöm arról, hogy a Politico cenzúrázta a cikkemet.

A gyermekeket és szülőket védő törvénnyel kapcsolatos  nemtelen és aljas hazugságokra adtam volna tiszta és egyenes, tényeken alapuló válaszokat írásomban, de úgy látszik az igazság nincs ínyére az európai sajtónak.

Sokszor láttunk már ilyet a liberális médiától… Ha nem értenek veled egyet, akkor elhallgattatnak, azaz, nem közlik a cikket.

A módszer jól bejáratott: Megtámadnak, ránk zúdítják hazugságaikat, de nem hagyják, hogy az ember megvédje magát vagy cáfolja a gőzhenger vádaskodásait. Felépítenek egy gyűlölethadjáratot a sajtóban a másik fél cenzúrázásával. Ez lenne a szabad Európa?

Mindeközben Magyarországon mindenki szabadon és megkülönböztetés nélkül élhet. A törvénnyel a magyar kormány a gyermekeket és a szülők jogait védelmezi az Európai Unió Alapjogi Chartájának megfelelve, azzal összhangban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2021. június 25. 16:39
Varga a Politiko újságírója?Akkor lehetne cenzúrázni egy cikkét. Nem közölték a hazudozásait?Skandalum!
ördögűző
2021. június 25. 16:19
miért nem indít a kormány egy rádióadót nyugati irányban? mint anno a szabad Európa volt , csak most mi adnánk és ők hallgatnák mivel átfordult a világ, most mi vagyunk szabadok , ők meg diktatúrába süllyedtek.
jánosbácsi
2021. június 25. 14:42
Juditka neked az lenne a feladatod , hogy felhívd a miniszterelnök figyelmét arra, hogy ne húzogassa az oroszlán bajszát mert előbb vagy utóbb rá fog baszni nem csak a főnököd hanem az egész ország.
..--..
2021. június 25. 12:33
-zsoltkom Orwell szerint két életveszélyes probléma van illetve nincs napirenden Orbániában... - jelenlévő életveszélyes probléma... Fudan Egyetem, a kínai kommunista ideológiával való ide telepítése - nem életveszélynek számító probléma a mai focizós/ stadionos Mo-on... "Izraelben 10 nap után újra kötelező a beltéri maszkviselés Megugrottak a fertőzések a delta-variáns miatt." https://bit.ly/3vUWDNY "Megjelent Szlovákiában a koronavírus delta variánsa" https://bit.ly/3qoF1c1 Ha valakit érdekel helyette az időjárás jelentés, kérdezze bátran a Nyunyi nénit, vagy Novák Magyar Szaporodásfelelős Katalint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!