Árulók és gonosztevők

2021. július 28. 15:43

Ha véletlenül hatalomra kerülnek, rövid idő alatt elpusztítanak mindent, amiért élni érdemes.

2021. július 28. 15:43
Néző László
Magyar Nemzet

„Ismerjük mi jól ezeket a fiúkat. Az emberiség történelme tele van a hozzájuk hasonlókkal. A magyarság történelme is. Árulók és gonosztevők mindig is voltak, de ne a bírósági periratokban vagy a börtönök mélyén keressük őket. Sokkal inkább megtalálhatjuk ezeket a királyi udvarokban, később a parlamentekben, a minisztériumokban, a pártokban. A mindenkori büntető jogszabályok alig tudnak ezekkel mit kezdeni. A csalókkal, a hazudozókkal, a cinikusokkal, a haszonlesőkkel, az aljas kis gazemberekkel, akik szájából soha ki nem fogy a szeretet, a tisztesség, az őszinteség, az egész emberiségért való aggódás. Könnyű őket felismerni, nemcsak azért, mert ha megszólalnak is, már méla hányinger kerülgeti az embert, de a hanghordozás, a kimódolt testtartások, a hamis gesztusok, de főképpen a szemükben rejlő sötétség, a hideg és kegyetlen gyűlölet elárulja őket.

Ha véletlenül hatalomra kerülnek, rövid idő alatt elpusztítanak mindent, amiért élni érdemes.

Ilyenek voltak a XX. század elején a Lenin-fiúk, ilyenek voltak a szovjeteknek lefekvő rákosista bolsevikok, és ilyenek Kádár kommunistái is, akik a Vörös Hadsereg tankjai árnyékából mertek szabadságot hazudni ennek a népnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2021. július 28. 20:39
Melyik a legabnormálisabb politika? Amelyik egyfolytában azt sulykolja, mi a normalitás.
pemete jakab
2021. július 28. 20:38
Néző László Amikor valaki néz, de nem lát.
szürkeSzarvas
2021. július 28. 18:11
Igaz.
Akrabu17
2021. július 28. 17:34
Csak ne lenne ebben az országban az a végtelenül sötét tömeg amely butaságában mindent elhisz ezeknek. Akik már 4 évvel 1990 után visszahozták a komcsikat a hatalomba.Meg az azok utódai.Nyitott szemmel járok, látom milyen embereknek tetszenek ezek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!