Orbán a szabad világ szégyene

2021. július 07. 10:26

A miniszterelnök 2010 óta hadjáratot folytat a sajtószabadság és a médiapluralizmus ellen.

2021. július 07. 10:26
Márki-Zay Péter
Facebook

„A kommunizmus óta nem fordult elő, hogy ellenzéki képviselőket csak 4 évenként 5 percre engednek a köztévébe, miközben a miniszterelnök nem mer kiállni nyilvános választási vitákra! A közmédiát közpénzzel teletömött propagandagyárrá alakította, a kereskedelmi médiát leigázta. A médiatanácsot kizárólag fideszesekkel töltötte fel, a független nyilvánosságot folyamatosan rombolja. A Fidesz a magyar média több mint 80 százalékát uralja.

A Riporterek Határok Nélkül nemzetközi szervezet ezért is vette fel Orbán Viktort a sajtószabadság ragadozóinak listájára, az újságírókat megmérgező és feldaraboltató diktátorok sorába. A demokráciához sajtószabadság kell. Szabad országot! Szabad sajtót!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pipas 3
2021. július 07. 17:51
Az ám a te mocskos gerinctelen szemforgató jó K.... anyád! Aki ilyen gerinctelen aljas sunyi gazembert a világra hozott!!
Dobóka
2021. július 07. 16:51
Szégyellhetik magukat azok akik megválasztották, támógatják,hatalmon tartják ,etetik majd az segit es kin-nyalják. Figyelem mindez Magyarországon "történik" !!!
kiss.istvan770
2021. július 07. 15:58
"A Riporterek Határok Nélkül nemzetközi szervezet ezért is vette fel Orbán Viktort a sajtószabadság ragadozóinak listájára," Te Nagyon Hülye, elfuserált CIA ügynök! A Riporterek Határok Nélkül az OSF egyik álcivil leányvállalata. Még jelenleg is jóval több Magyarországon az ellenzéki média, mint a kormánypárti. A fogyasztóik száma ugyan kevés, de mégis működnek, mert az OSF, több áttételen keresztül kitömi őket pénzzel.
Saksafar
2021. július 07. 15:24
A k. anyád, minden napra más hazugságot találtok ki és le is osztjátok, hogy ki mondhatja el a cicavízióban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!