Dopeman az ellenzékről: Fölrakták magukat egy erkölcsi platóra, és folyamatosan leesnek róla

2021. augusztus 24. 19:58

„Fölrakták magukat [az ellenzék] egy erkölcsi, morális platóra, és folyamatosan leesnek róla. Támogatják a náci jelölteket...” – mondta legújabb videójában a rapper.

2021. augusztus 24. 19:58
null

Dopeman a YouTube csatornáján osztotta meg a gondolatait az ellenzékkel kapcsolatban, a videó célja annak az elmagyarázása volt, hogy miért főként az ellenzék „kap” tőle – kritikát. A rapper elmondta, hogy szerinte a „baloldali erkölcsi fölény” képmutatás, mivel nincsen programjuk, hatékonyságuk, illetve úgy tűnik, hogy „elrontanak” minden önkormányzatot, ahol ők vannak hatalmon. Kifejtette, hogy az, amit az ellenzéki médiában lehet hallani, hogy semmire sincsen pénz, az fals, mivel rengeteg pénz van az ellenzéki embereknél: nekik is megvan az üzleti körük, van pénzük tanácsadóra, hirdetésekre. A rapper úgy látja, hogy ezeknek az embereknek van pénzük és energiájuk mindenre,

csak arra nem, hogy irányítsák azt, ami rájuk van bízva.

Demeter Márta és Jakab Péter esete

A zenész kifejtette gondolatait Demeter Mártáról és Jakab Péterről. Szerinte  Demeter azon tettei, hogy az MSZP-ből ment át az LMP-be, majd onnan a Jobbikba, nem más mint érdekalapú helyezkedés. 

A zenész kommentálta Jakab Péter EFFOTT-os performanszát is, melyben fiatal kormánypárti fiúknak elmondta azt, hogy van aki 56.000 forintból hitelt szeretne törleszteni és enni is. A zenész kijelentette, hogy „Magyarországon 56.000 forintos fizetésből nem kap senki hitelt”. Ezután Jakab Péter múltján filozofált fel. Falsnak tartja azt, hogy Jakab, egy szerinte zsidó származású fiú Magyar Gárdistának öltözve szidta a saját vallását, saját közösségét, azt, ahonnan ő jött. Visszaemlékezett arra, hogy a Jobbik nemrég még szidta a cigányokat és kasztrálni akarták őket kémiailag, majd hirtelen mentalitást váltottak.

Kifejtette, hogy a Jobbik szemléletmódjában bekövetkezett pálfordulásnak nem volt semmiféle morális vagy értékalapja,

csak egy haszonelvű megnyilvánulás volt egy szélsőjobboldali párttól. 

Zárszóként kijelentette, hogy az ő baja az ellenzéki oldallal összefoglalva az, hogy: „Fölrakták magukat egy erkölcsi, morális platóra, és folyamatosan leesnek róla. Támogatják a náci jelölteket... Ha a másik mondja számít, ha az ő emberük mondja, nem számít.”

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. augusztus 25. 06:18
A baloldalnak és a liberalizmusnak is fixa ideája, hogy ők a fejlettek, minden a kisujjukban van és ráadásul mert mindent jobban tudnak az erkölcsi fölény is az övék. Az igazságot az idő bebizonyította, hogy mindezek ellenkezője az igaz.
írmag
2021. augusztus 25. 00:02
Ez a Pityinger egy értelmessé aszalódott magyar cigány, nem more!
cutcopy
2021. augusztus 24. 23:12
Berakták magukat a moslékos vödörbe és beborultak az emésztőgödörbe..
annamanna
2021. augusztus 24. 22:52
"Magyar Gárdistának öltözve szidta a saját vallását, saját közösségét, azt, ahonnan ő jött." Milyen saját vallását szidta, ha egyszer keresztény? Egyéb értelmezése meg mi volna a zsidónak, ha ezek valójában askenázik és lófaszt héberek? Dopeman meg hova tartozik? A speciálisan a nyóckerben kitenyésztett rasszhoz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!