Karácsony fél 10-kor álmos szemekkel egy kávé mellől jelentette be, hogy lassan megmenti az országot

2021. augusztus 23. 13:28

Eközben Orbán az elmúlt másfél évben, minden hajnalban az Operatív törzs ülésein tette a dolgát.

2021. augusztus 23. 13:28
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Karácsony Gergely fél 10-kor, álmos szemekkel egy csésze kávé mellől jelentette be, hogy nyugodjunk meg, lassan megmenti Magyarországot. Eközben Orbán Viktor az elmúlt másfél évben, közel minden hajnalban már az Operatív törzs ülésein tette a dolgát és ténylegesen a magyarok megmentésén dolgozott.

Ez a különbség egy felelős vezető és egy sértődött óvodás között.

Vajon a főpolgármester miniszterelnök-jelölti turnéja alatt ki intézi Budapest ügyeit?”

Nyitókép: Kötter Tamás Facebook oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2021. augusztus 23. 16:58
Here-vere Geri felébredt, egész népünnepély .
nyugalom
2021. augusztus 23. 16:48
Ez egy sunyi, aljas oroli bab!
illibernyák
2021. augusztus 23. 16:45
Ezt a cikket miért nem szemlézi a Mandi? Orbán Viktor vezette a járvány elleni védekezést, felségsértés lett volna, ha valakinek más ötlete van Noha vita volt a Fideszen belül, hogy megmutassák-e a kórházi állapotokat, végül még is úgy döntött a kormány, hogy elzárja az intézményeket a nyilvánosság elől - írja a Direkt36. A portál beszámolója szerint egyrészt a politikai kockázatok miatt el akarták elkerülni, hogy az egészségügy állapotáról és leterheltségéről legyen szó az esti híradókban. „Az volt a lényeg, hogy az emberek ne veszítsék el a hitüket abban, hogy a magyar egészségügy kezelni tudja a helyzetet” – mondta egy fideszes forrás, hozzátéve, hogy nem akarták „túlijeszteni” az embereket. A kormány attól is tartott, hogy ha valahol nagyobb baj lenne, azt a média túlzottan felkapná, utólag pedig már nehezebb lenne megvonni az újságírók hozzáférését a kórházakhoz. kórházi dolgozók számára is szigorúan tilos volt a belső állapotokról nyilatkozni. Egy budapesti kórház menedzsmentjében dolgozó forrás úgy fogalmazott, hogy „mindenütt leporolták a kommunikációs szabályzatokat”. A VÉDEKEZÉST ORBÁN VEZETTE, FELSÉGSÉRTÉS (!!!!!!!!!!!!) LETT VOLNA, HA VALAKI ÖNÁLLÓ ALTERNATÍVÁVAL ÁLLT VOLNA ELŐ” VELE SZEMBEN - magyarázta egy fideszes politikus. bazd meg. Felségsértés? Hol élnek ezek a geciládák? Senki nem mer pofázni a kipcsak vezérnek? Ki ő, Isten, a kiválasztott?
Robur
2021. augusztus 23. 16:32
Szép volt, köti. Csak most töröld meg a szád, nehogy kakis maradjon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!