Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Korszaképítés

2021. augusztus 05. 11:23

A miniszterelnök a magyar politikatörténet nagy csúcstartóinak kormányzati idejét már ma meghaladja.

2021. augusztus 05. 11:23
null
Békés Márton
Békés Márton
XXI. Század Intézet

„A jövő évi választások idején már elmondhatjuk, hogy a rendszerváltoztatás óta eltelt időszak fele Orbán Viktor kormányzásával telt. A miniszterelnök a magyar politikatörténet nagy csúcstartói, azaz Bethlen István és Tisza Kálmán kormányon töltött idejét már ma meghaladja, akár ha egybefüggő három ciklusa vagy pedig az ehhez minden joggal hozzászámított első kormányzása felől nézzük.

Ezt a rekordot ráadásul demokratikus viszonyok között érte el, sőt éppenséggel a népszuverenitás hatókörének kibővítése révén. A hazai, jobboldali történelmi blokk szilárdságát az fogja bizonyítani, amikor az idehaza köré szőtt hegemónia kulturális természetűvé válik.”

Nyitókép: Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pinceszövetkezet
2021. szeptember 27. 09:14
Ha Orbán marad, akkor újabb százezrek indulnak.. Élhetetlen sok ember számára ez az ország. Orbán ennek örül és vele együtt boldogok a cinkosai és a hívői. Hiába örülnek, mert , aki elmegy az EU állampolgár marad, és benne magyar! Mert , bár szeretnék ezek a tolvajok, de nem ők határozzák meg ki magyar és ki nem.
nemecsekerno_007
2021. augusztus 05. 22:00
- Orbánnak és a kormánynak 2030-ig van programja. - az Egyesült Ellenzéknek 2022 év végéig sincs. Mi a faszért kéne lecserélni?!?!
Pierre
2021. augusztus 05. 17:57
kadarral van versenyben minden teren.
zakar zoltán béla
2021. augusztus 05. 16:14
MÉG ENNYIT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!