Magától értetődő dolgokat kell törvénybe iktatni

2021. augusztus 18. 12:16

A baloldali és a liberális szavazók sem akarják, hogy ördögnek sminkelt szörnyetegek mászkáljanak az óvodákban.

2021. augusztus 18. 12:16
null
Pogrányi Lovas Miklós
Magyar Hírlap

„– Egyetért azzal, hogy törvény korlátozza a gyermekeket célzó szexuális propagandát?

– A gyermekvédelem nem politikai kérdés. A közvéleménykutatások igazolják: a baloldali és a liberális szavazók sem akarják, hogy ördögnek sminkelt szörnyetegek, drag queenek mászkáljanak az óvodákban, és megbotránkoztassák gyermekeinket. Magyarországon erre nincs fogadókészség, csak a kívülről irányított és finanszírozott szervezetek dolgoznak rajta.

Őket azonban már politikai szándék vezéreli: le akarják gyártani a globális tömegtársadalmak identitás nélküli mintapolgárait, akik a világon bárhol, bármikor elhelyezhetők termelőerőként, illetve fogyasztóként. A progresszív ideo-lógusok meg akarják tervezni az új életformánkat. Céljuk a tökéletes fogyasztó létrehozása, aki nem akar családban élni, és csak magával foglalkozik, csak magára költ. Ezen alapul a globális nagytőke társadalom fölötti uralma.

– Mi a véleménye a parlamentben elfogadott magyar gyermekvédelmi törvényről?

– Különös világban élünk: magától értetődő dolgokat kell törvénybe iktatni. Erre azért van szükség, mert felnövekvőben van egy új generáció, melynek tagjai jelentős részben csonka családból származnak. Önhibájukon kívül nincs számukra normális modell. A genderlobbi azonban eléri őket a közösségi médián és más internetes platformokon keresztül. Ami ma még a józan ész alapján evidenciának tűnik, azt holnap már magyarázni kell.

– Lát e téren különbségeket a magyar társadalom különböző csoportjai között?

– Úgy látom, a vidéki embereknek azért jobban helyén van az eszük. Legnagyobb veszélyben a városi, de leginkább a budapesti liberális értelmiség van, amelyiknek sosem elég jó hely Magyarország. Ezerkilencszáznyolcvankilenc előtt keletre igazodtak, most pedig a nyugatot majmolják, ha azt »haladóként« láttatják velük. Aki meg akarja érteni ezt a jelenséget, olvassa el Schmidt Máriától a Nyelv és szabadság című esszékötetet!

– Hétfőn többen is megtámadták a kormány népszavazási kezdeményezését. Milyennek látja a kérdések kritikáját?

– A progresszív ideológia terjesztői hálózatba szerveződnek: vannak felépített politikusaik, kutatóintézeteik és jogvédő szervezetnek álcázott lobbicsoportjaik. Aktuális pártjaik elsősorban a DK és a Momentum, korábban pedig az ő embereik alkották az SZDSZ-t és az MSZP-t. Ide tartozott az egykori MSZMP garnitúrája is, amely úgy szolgálta ki a moszkvai érdekeket, hogy közben Soros Györggyel is sefteltek.

Nem csoda, hogy vérontás nélkül vehette kezdetét a rendszerváltoztatás. A magyarországi baloldali elit a nyugati liberálisok kedvence volt, mert bárkinek hajlandók voltak kiárusítani az országot. Ennek a történetéről is lehet majd olvasni a XXI. Századi Intézet hamarosan megjelenő köny-vében, amelynek címe: A Nagy Terv – A Soros-birodalom Közép- és Kelet-Európában.”

Fotó: Noemie Coissac / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2021. augusztus 19. 09:52
Semmi kétség, hogy ez a téma égetöbb mint az, hogy a gyerekeknek több gyümölcsre lenne szükségük mint amit a szülök meg tudnak fizetni...
Aerion
2021. augusztus 18. 18:25
Persze, hogy nem akarják, de eddig nem látnak el, csak a patás pusztuljon a picsába. Ennyi a belátási képességük. Aztán majd jutalmul beletolják a képükbe a faszt, pinába csomagolva. És majd nézegetnek. A nézegetésüket örömmel nézegetném. Ha közben nem basznának ki rajtam kívül még vagy kilencmillió másik magyarral.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. augusztus 18. 17:05
Prominet
2021. augusztus 18. 14:37
"A progresszív ideológusok meg akarják tervezni az új életformánkat. Céljuk a tökéletes fogyasztó létrehozása, aki nem akar családban élni, és csak magával foglalkozik, csak magára költ. Ezen alapul a globális nagytőke társadalom fölötti uralma." Ehhez mit lehet hozzáfűzni még? Ezt látjuk és érezzük a saját bőrünkön. A reprodukciót egyenlőre a migráció megoldja később majd a laborok. Kb. Megszületsz vásárolni. Évente értékelnek és kasztokba rendeznek. Ha jó fogyasztó vagy hasznos polgár leszel... Nem hátborzongató? Azért a fiatalokat űzik mert azok mindent benyalnak és majd ők is ezt a hitet vallják. Beszarás. Nem az evolúció ügyködik, hanem a globális háttérhatalom és összefonódás. Bár azt is lehet evolúciónak nevezni ha kiírtjuk magunkat... Nna, így kell szavazni jövőre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!