Van itt valami kis félreértés

2021. augusztus 06. 15:43

Nem az a baj, hogy Orbán januárig nem akar foglalkozni elnökjelöléssel.

2021. augusztus 06. 15:43
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Fölröppent a hír, hogy a Fidesz vagy Kövért, vagy Trócsányit akarja köztársasági elnöknek. Szoros a verseny. Trócsányit már uniós biztosnak sem tartották Európában alkalmasnak, Kövért meg itthon sokan házelnöknek sem tartják alkalmasnak. Nem is értem, Deutsch Tamás vagy Kósa Lajos miért nem jött még szóba.

Orbán szóvivője azzal intette le az érdeklődő újságírókat, hogy a miniszterelnök januárig nem foglalkozik a dologgal.

Szerintem félreérti a problémát. Nem az a baj, hogy Orbán januárig nem akar foglalkozni elnökjelöléssel, hanem az, hogy januártól viszont akar. Pedig neki egyáltalán semmikor sem kellene a választás előtt.”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubaka
2021. augusztus 08. 09:54
Komolyan mondom ha Lendvai megszólal, befelé nő a hajam!!! Hogy miért? Leginkább ettől a résztől.." erkölcsileg meg kötelező lenne!" Valaki magyarázza már el neki, hogy mit is jelent az erkölcs, mert erős a gyanúm, hogy összetéveszti a "baloldalai elvárás" fogalmával. De lássuk csak a nagyasszony korábbi politikai meglátásait. 1/ Gyurcsányból az Ő hathatós támogatásával lett miniszetelnök, később pedig pártelnök is. Ismerjük a következményeket. 2/ Gyurcsány bukása után Ő szorgalmazta Mesterházy pártelnöki kinevezését, majd a miniszterelnöki jelölését 2010-ben, aminek brutális bukás lett a vége. 3/ A budapesti főpolgármester jelölésen szintén Ő erőltette vizes vödrös Falus Ferencet mondván, hogy az "őszes halántékú jelölt valójában ajándék Budapestnek" aztán a kampány hajrára kiderült, hogy Falus csak a trójai faló volt, mert valójában rajta keresztül akartak Bokros Lajosból Főpolgármestert csinálni. Szerencsére ez a terve is elbukott. Azóta is minden megnyilatkozásával sokkal inkább rombolja mint sem segítit a baloldal pozíció szerzési kisérleteit.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. augusztus 08. 09:27
Ildikó néni. A cirkusszal foglalkozzon a cirkuszigazgató. Meg az infantilis közönség.
NTLLK
2021. augusztus 07. 21:13
Pontosan mint kicsoda, micsoda mondja meg ez az agyonbotoxolt nénike, hogy a miniszterelnöknek mivel kellene foglalkoznia? Ja, hogy egy vélemény a népből? Akkor kösz! Túl is vagyunk rajta. Majd értesítjük....
amca
2021. augusztus 07. 21:04
Miért van az ,hogy ránézünk erre a genderre,akkor ez jut eszünkbe. Buttha,beteg ,botox Baromez ..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!