A reformkorban Bécsből nézve subás-szűrös parasztok voltunk

2021. szeptember 03. 18:14

Magyarország és a magyar nemzet mindig áll. Nálunk senki sem térdel.

2021. szeptember 03. 18:14
null
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Jól van, hadd írjak valamit én is futball és rasszizmus-ügyben. (Cikket azért nem írok, mert undorodom az egésztől egyébként, és nem is ér annyit, hogy felhúzzam magam).

De azt azért szögezzük le, hogy a motoszkáló rossz érzés, miszerint a jó nyugatiaknál rossz a sajtónk, és ezért lenéznek, sőt megvetnek minket, alaptalan. Nem ez számít ugyanis.

A reformkorban Bécsből nézve subás-szűrös parasztok voltunk, ezt gondolták rólunk, így élcelődtek a népszínműveikben.

És aztán?

Magyarország és a magyar nemzet mindig áll. Nálunk senki sem térdel.

Mi voltunk a bűnbakok a dualizmus kori nyugati sajtóban és tanácskozótermekben, aztán szépen felosztották az országunkat.

És aztán?

Magyarország és a magyar nemzet mindig áll. Nálunk senki sem térdel.

Sorsunkra hagytak a nyugatiak minket a kommunista diktatúra idején, harcra lázítottak a Szabad Európa Rádióban, a ruszkik és a pufajkások meg halomra öldösték a forradalmárokat.

És aztán?

Magyarország és a magyar nemzet mindig áll. Nálunk senki sem térdel.

Ezt is túléljük. Egyáltalán nem számít, mit írnak, gondolnak rólunk. Nem akarnak nekünk jót, soha nem is akartak.

Aki idejön ebben a barátságos országba és annak fővárosába, úgyis látja a valóságot. Aki pedig elhiszi a rasszizmusról sipítozást, úgyis menthetetlen, a saját országát is romba dönti, mit érdekel engem, mit gondol rólunk.

Ez mind-mind teljesen mellékes.

Az Európai Uniónak ennek a formában talán egy évtizeden belül vége lesz, a bevándorlás felborít mindent, amit eddig biztos alapnak véltünk, a globális kihívások pedig mellékes körülménnyé apasztják a nagy demokráciaféltést.

Inkább magunkkal foglalkozzunk! Ne akarjunk megfelelni hülye/megtévesztett/kilúgozott agyú nyugati polgároknak, akik már a tálcát sem viszik ki a vendéglőben, akik nem pelenkázzák az időseiket, nem burkolnak, festenek, ácsolnak, akik teljesen funkciótlan bábok. Egy valaha létezett nagy civilizáció talán utolsó, korcs nemzedéke. Ha a mieink (plusz lengyelek, szlovákok, szerbek, bolgárok, stb.) nem szolgálnák ki őket, éhen döglenének, belefulladnának a koszba, és magukra kéne főzniük.

Szarok rá, mit gondolnak.

Magyarország a lényeg, ezek nem számítanak. Magukat sem ismerik, minket meg hagyjanak békén.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishegyi
2021. szeptember 05. 07:12
A sok ide-oda beszélés mellett érdemes azokat az angol kommenteket, támadó, saját színesbőrű focistáikat gyalázó, tömény rasszista bejegyzéseiket elolvasni, ami az olasz-angol tizenegyes párbaj után jelentek meg az angol médiában. Aztán lehet elmélkedni, ki itt a rasszista.
Ekeke
2021. szeptember 04. 19:39
Kártékony gondolkodásmód, ráadásul igaztalan. "Na és?" Ezzel el van intézve hogy a Monarchia és a német császárság által kirobbantott első világháború után még Ausztriának jártak magyarlakta területek? "Na és?" Ezzel van elintézve hogy a szintén szovjet megszállás alatt lévő Ausztria 1955-ben megszabadult tőlük,és kapitalista piacgazdaságot fejleszthett,semleges államként?.Ekozben Magyarországnak jutott 56, és még 34 év államszocializmus. "Na és?" Ezzel van elintézve hogy Magyarország mindig és mindenhol egy pofozozsak,egy ország amit lehet fenyegetni,gyalazni, büntetni,kieheztetni? Ja hogy mindenki hülye de mi helikopterek vagyunk.Csak éppen valahogy mindig a szoporollerre kerülünk Akkora az ország mint egy lábtörlő, természeti kincsek a mostani határokon túl maradtak, a lakosság fogy és öregszik,ami pedig rohamosan szaporodik az a cigányság,a judeobolsevik rendszer a mai napig markában tartja az országot,annyi külföldi adósságunk van hogy soha nem fogjuk tudni visszafizetni,a teljes szja adó a kamatokra megy minden évben. De Szentesi szerint "na és aztán?"Vagy hogy Ferenc Jóskat idézzem: "minden nagyon szép.minden nagyon jó.mindennel meg fatyok elegedfe."
jánosbácsi
2021. szeptember 04. 18:11
Szentesit kurvára nem érdekli, hogy mit gondolnak rólunk csak a segély jöjjön zsákszámra. De bammeg ha ez így megy tovább az sem fog jönni.
írmag
2021. szeptember 04. 12:38
Az elfajzott rosszat is gyökerestül kell kiirtani. A kommunista, bolsevik hatalom valós megítélését a korabeli szerző, a lengyel Ferdinand Ossendowski (1876–1945) elfelejtésre ítélt műveinek új kiadása segíthetné, hiszen a rossz irányba forduló világról írta az Istenek, állatok, emberek, a Lenin, a Sötét kelet árnyéka című könyveit. Nem érthető miért maradt el ez eddig, hiszen még a Mein Kampf is kiadásra került magyarul!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!