NOlimpia lebutítva

2021. szeptember 02. 15:06

Az egész fenyegetés mégis nem más, mint ócska politikai blöff.

2021. szeptember 02. 15:06
Novák Miklós
Novák Miklós
Magyar Nemzet

„Sokkal egyszerűbb diktatúrát, kommunista ideológiát kiáltani – és az egészbe belekeverni az atlétikai világbajnokságot. Amelyről egyrészt a magyar szakszövetségnek (kormányzati garanciát élvezve) van aláírt szerződése a nemzetközivel, másrészt a kormánynak a fővárossal érvényes megállapodása még 2019-ben. Karácsony most ezt rúgná fel. Az esemény megrendezését persze nem tudná megakadályozni, de intézkedésekkel, a közlekedési rend elmebajos megváltoztatásával, blokkolásával ellehetetleníthetné, amiben kétségtelenül van gyakorlata.

Az egész fenyegetés mégis nem más, mint ócska politikai blöff. (Ezt írja az olimpiai sportágakra szakosodott szakportál, az Inside the Games is!) A NOlimpia lebutított verziója. Tagadni, tagadni, tagadni. Megtanulhattuk a leckét, ez a baloldal örök ideológiája. Tagadni mindent, ami kötődik a hagyományokhoz. Legyen az nemzet, hit, család, gyerek, sport, olimpia. Karácsony Budapestet gigantikus akadályfutó pályává alakítja át. Gyerekesen gáncsoskodik. Előbb-utóbb úgyis diszkvalifikálják. Aminek az árát azonban nekünk kell megfizetnünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!