Örökké aktuális: fehér férfiak harcolnak a hatalomért

2021. október 10. 07:26

Visszalépés, hazafiság, harc.

2021. október 10. 07:26
null
Veiszer Alinda
Facebook

„Megláttam ezt a képet Dani Labrosse tól, és azt gondoltam, na ez örökké aktuális. Hogy fehér férfiak harcolnak a hatalomért. És hát elég az éppen ma is, ugye. Visszalépés, hazafiság, harc.

Amúgy az egybeesés véletlen, mert én épp azzal foglalkozom, hogyan tudnának a fiatal képzőművészek jobban érvényesülni.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsbagoly
2021. október 11. 14:36
Olvastam egy viccet: Egy bölcs ember mondta, hogy az aki tudja, hogy: - miért kerek a pizza; - miért árulják négyszögletű dobozban; - miért eszik háromszögletű szeletként; az képes megérteni a női lelket is!
Prominet
2021. október 11. 14:13
Nem ez volt az aki elakadt valahol éjszaka autóval és valamin háborgott utána? Nem értem néhány nő erőlködését. Beleszületett egy szinte automatizált világba, a lakása automatizált, az autója gyakorlatilag mindent tudhat helyette csak magától nem megy, a zabálnivalót a szomszéd abc-be leszállítják. Csak kérdezem: ha az ilyen buta qrvákon múlt volna nem lehet, hogy még mindig szarral dobálóznánk a fák tetején menekülve a ragadozók elől? Ha neki ez a világ nem tetszik, ahol buta qrva létére kinyalják a valagát akkor miért nem megy délre? Ott megmutathatja, Afrika eldugott helyein mekkora penge arc. Utálom az olyan embereket, akik túlgondolnak dolgokat, magukat élből rosszul pozicionálják akár nemi alapon is persze felfelé és másokat simán semmibe vesznek. Ne csodálkozzon ha ő is így jár. Egyértelműen a jólét butította el az emberek egy részét és nem értékelik azt ami van. Azt hiszik ez mind természetes. Lett. Eső helyett a jólét esett. Nem b+ fehér férfiak és fehér nők harcolták ki ezt neki. Ő meg élvezi és feléli. De ha egyszer lesz megint (ne legyen) egy összeomlás majd ott óbégat az első sorban, hogy valaki csináljon neki villanyt, netet, vigyen élelmet, adjon benzint stb... Hogy rohadna meg az uszító gyökér... Elnézést, pipa lettem...
crydog
2021. október 11. 07:38
A meghatározó civilizációs fejlődést a fehér ember teremtette meg, áldozattal, kemény munkával, itt Európában és Amerikában is. Az amerikai polgárháborúban fehér fiatalok százezrei adták életüket azért a fekete csürhéért, akik ma ledöntik a szobraikat. Az éremnek mindig két oldala van. A fehér ember gonosz? Igen. De csak annyira, amennyire a fekete, az ázsiai, vagy az arab. Ha a mérleg két serpenyőjét nézzük, akkor nem lehet elvitatni a fehérek teljesítményét. Afrikában a feketék évszázadok óta csak háborúztak egymással, a fekete kontinensen a rabszolgaság már a fehér ember megjelenése előtt nagyban dívott. Miközben a fehér ember felépített egy civilizációt annak minden vívmányával. Érdekes, hogy a színesbőrű társadalmak, még mindig az erőszakon alapuló törzsi társadalmakat preferálják. Miközben a fehér és ázsiai társadalmak már régen meglépték ezt a szintet. Például azt a szintet Alinda, ahol te - és a hozzád hasonló fehérférfi gyűlölők - szabadon, minden következmény nélkül rohaszthatjátok a civilizációt.
hatvanas
2021. október 10. 21:47
Ez a gágogás még hiányzott. Pedig már éppen örültem, hogy eltűnt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!