A baloldalon némelyek csúsztatnak, félreértelmeznek, sajnálkoznak

2021. november 13. 17:00

Márki-Zay negyedik éve polgármester Hódmezővásárhelyen, ellenséges környezetben, és a város működik.

2021. november 13. 17:00
null
Kőszeg Ferenc
Átlátszó

„Erőszakos, mondják rá. Példát ugyan az erőszakosságára még nem hallottam, de makacsul ismételgetik. Sötét ló, vajon tud-e kormányozni? Mert az eddigi kormányfőink mind remekül értettek hozzá. Márki-Zay negyedik éve polgármester Hódmezővásárhelyen, ellenséges környezetben, és a város működik, jobban, mint az oltás. De hát ez nem bizonyíték. Populista. Csak nem akarja fenntartani a rezsistoppot, nem ért egyet a minimálbér adómentességével, fenntartaná a gyerekek után járó adókedvezményt, ami a magasabb jövedelműeknek kedvező. Vagyis nem elégséges a szociális érzékenysége. De vajon, hogy lehet valaki populista, aki ellenez népszerű intézkedéseket, amelyek az alacsonyabb jövedelműeknek kedveznek, amelyekkel tehát szavazatokat lehet nyerni?”

Fotó: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2021. november 14. 10:29
Egyébiránt Orbán harminc éve van a politika élvonalában,negyedszer miniszterrelnök..1988-ban megalapította a fideszt, velük kormányoz. Hol is van az szdsz amit alapítottak, hol vannak az szdsz-es politikusok..és mit ért el Kőszeg Ferenc azon kívül,hogy külföldnek árulkodott? Jelenleg -ezt tudja ő maga is - egy buta,nárcisztikus, politikusnak egyáltalán nem alkalmas pszichopata mögé álltak be..ahogy előtte Dobrev és Karácsony mögé is..Hiszen írásba adta, hogy Dobrev Klárát támogatja..aztán Karácsony Gergelyt..most meg Hódmezővásáhely diktafonkirályát..micsoda egy pónem maga..
cutcopy
2021. november 14. 10:20
"Márki-Zay negyedik éve polgármester Hódmezővásárhelyen, ellenséges környezetben, és a város működik." A közgyűlés 11/5 arány Márki mozgalma javára mitől ellenséges balfék..? Ebből az erőből OV is ellenséges környezetben kormányoz sikeresen..
tevevanegypupu
2021. november 14. 10:19
Hova sűllyedt maga Kőszeg..borzalom.
piscsik
2021. november 14. 01:08
Ferikém akkor 4 éve fasizmust épit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!