Nehéz és szegényes lesz az idei karácsony – tegnap bemondták a tévében

2021. november 25. 07:31

Nem a Bokros-csomagos, nem a „12 százalékos munkanélküliséges”, hanem az idei!

2021. november 25. 07:31
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Nehéz és szegényes lesz a karácsony – tegnap bemondták a tévében. A híradó egyik szórakoztató része, amikor a politikai pártok napi aktuális üzenetei hangoznak el. Tegnap az egyik ellenzéki pártigazgató például kijelentette, hogy »a magyar családok a rendszerváltás óta a legnehezebb és talán a legszegényesebb karácsony elé néznek«, mert akkora a drágaság.

Még egyszer, lassan, figyelmesen: 1990 ÓTA az idei lesz a legnehezebb és talán legszegényesebb karácsony a magyar családok számára az ellenzéki politikus szerint.

Nem a Bokros-csomagos, nem a »12 százalékos munkanélküliséges«, nem az IMF-megszorításos… stb. karácsonyok valamelyike, hanem az idei! De akkor kik vannak a boltokban és a bevásárlóközpontokban.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2021. november 27. 12:47
A 4 millió nyomorgó majd belakmározik Fletó bácsi népkonyháján, utána majd bemegy a plázákba oszt bedurrantja a kiskereskedelmi forgalmat...
jánosbácsi
2021. november 25. 12:54
Azok vannak a boltokban akiknek van pénzük te elmebeteg Balázs. Magyarország a hárommillió koldus országa.
Ildikó99
2021. november 25. 10:47
Szerintem sokan teli Kósarakkal vásárolnak
CsakOlvas
2021. november 25. 10:09
"rosszmindenkineeeeeek" "orbanfidesztehetróóóóóóla" Ennyit tudtok, rothadékok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!