Saját csapdájába esik az osztrák és a német uralkodó osztály?

2021. november 19. 11:40

Mit mondanak majd, miért emelkedik az úgynevezett incidencia a házi őrizet ellenére?

2021. november 19. 11:40
null
Fritz Goergen
Tichys Einblick

„Az osztrák uralkodó osztály egyre több hangadója igyekszik elérni, hogy az oltatlanokra kiszabott karantént mindenkire kiterjesszék. A néppártiak ezt abban a kétségbeesett reményben teszik, hogy karácsony előtt majd kinyithatnak, és még megmenthetik a síturizmus karácsonyi és újévi szezonját. Egy turisztikai funkcionárius mondta nekem egyszer, hogy tudod, úgyis később jön a hó, szóval minden rendben lesz. Azt, hogy ez lutri, nem akarta meghallani.

A zöldek és a szociáldemokraták politikavallási tekintetben mindig is a kényszer pártján álltak, nem a szabadságén. Így sétálhat bele az osztrák uralkodó osztály öntudatlanul a saját csapdájába. Mert mit mondana egy hónap vagy hat hét múlva a népnek, miért emelkedett az úgynevezett incidencia az oltatlanokra kiszabott házi őrizet ellenére?

Németországban jelenleg szintén nagy az esély arra, hogy az uralkodó osztály a saját csapdájába sétál, mert annyira fontos nekik az oltatlanok elleni büntetőakció, hogy minden józan megfontolás ellenére folytatni akarják – csak hogy karácsony előtt bejelenthessék a szomorú hírt, hogy az oltatlanok nyilvános életből való kizárása egyáltalán nem befolyásolta a korona terjedését.”

Fotó: GEORG HOCHMUTH / APA / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NotaBene
2021. november 19. 17:08
Valaki meg tudja magyarázni, hogy Svéd covid adatok miért lényegesen jobbak? Ott miért nincs 4 hullám? (A Svédeknél magas az oltottak aránya, de a kötelező korlátozások nincsenek)
hav65
2021. november 19. 13:47
Szerintem meg mindenkinek be kéne fejezni ezt a kurva nagy szakértést és elfogadni, hogy vannak helyzetek amikor muszáj megbízni az igazi hozzáértőkben. Az okoskodásba most bele lehet dögleni.
redgreg
2021. november 19. 13:24
komolyan, most már oltásellenes vírustagadókat szemlélgetünk, hogy fenn lehessen tartani a haldokló nyugat narratívát?
nempolitizálok
2021. november 19. 12:44
Máost már nem azért drukkolunk, hogy a nyugat mielőbb gyógyúljon meg, hanem azért, hogy mielőbb dögöljön meg. Ami utánuk lesz, az feltehetően nem jelent majd veszélyt számunkra, sőt akár szövetségesek, barátok is lehetünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!