2004. december 5. margójára

2021. december 05. 20:53

Márki-Zay Péter betelepített migránsokról beszél, miközben a hazánkban legálisan letelepedők nagy része vélhetően kettős állampolgársággal rendelkező határon túli magyar.

2021. december 05. 20:53
null
Lázár János
Lázár János
Facebook

„2004. december 5. margójára

A 2004-es kettős állampolgárságról szóló népszavazáskor a baloldal egyszer már elárulta a határon túli magyarokat. Emlékeinkben még elevenen él a 23 millió románnal való riogatás. Hódmezővásárhelyen azonban eredményes volt a népszavazás, mi már akkor is igent mondtunk a nemzet határokon átívelő egyesítésére.

Az összefogás jeleként hoztuk létre a tiszteletbeli polgári címet, amelyet több mint 20.000 határon túli polgártársunk kapott meg az évek során. A 2010-es kormányváltáskor pedig az első lépéseink között szerepelt, hogy megadjuk a határon túli magyar testvéreinknek a kettős állampolgárságot.

Eközben Márki-Zay Péter »betelepített migránsokról« beszél, miközben a hazánkban legálisan letelepedők nagy része vélhetően kettős állampolgársággal rendelkező határon túli magyar. Ne hagyjuk, hogy a baloldal ismét egy aljas politikai játszma oltárán áldozza fel a nemzet egységét! Csak együtt lehetünk sikeresek a Kárpát-medencében.

Minden magyar felelős minden magyarért!”

Borítókép: Lázár János hivatalos oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2021. december 06. 16:37
"Eközben Márki-Zay Péter "betelepített migránsokról" beszél, miközben a hazánkban legálisan letelepedők nagy része vélhetően kettős állampolgársággal rendelkező határon túli magyar. " A kanadai migráns makizaj és a népes "baloldali Jézusban" hívő "jobboldali" migránscsalád.
galancza
2021. december 06. 14:47
János! Az a baj hogy nagyon gyenge a Fidesz kommunikációja bevándorlásügyileg. Hagyjátok hogy a balos-ballikos patkányok terjesszék hazugságaikat ez ügyben (is). Nagyon ritkán válaszoltok közérthetően. János! Igenis hívd ki vitára mzp-t, ezügyben és más ügyekben is. Nem akarlak megbántani,de azért Neked óriási a felelősséged abban hogy ez az állt rászabadult M.o.-ra. János! Javítsd ki ezt brutális hibádat, vállald fel a nyílt vitát vele. Ha közérthetően, nyugodt nem nagyképű stílusban elmondod a tényeket, akkor az ingadozók nagyrésze Neked fog hinni, és nem ennek baromnak. János! Szedd össze magad! A tudásodra, tehetségedre szüksége van M.o-nak. Csak ne legyél nagyképű, gőgös.
Farkas Piroska
2021. december 06. 12:33
Majd MAKI leleplezi a betelepedési kötvényesek sötét dolgait. Hamis útlevéllel jöttek be ! Útlevél nélkül jöttek be. Hamis pénzzel fizettek. És azt is Rogánnak, zsebbe !
makapaka2
2021. december 06. 12:05
Ez is mutatja, hogy milyen ócska, jellemtelen, hazug alak MZP.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!