Ilyet ritkán látni, nézzétek meg! 

2021. december 14. 20:08

A baloldal önmaga bohózata.

2021. december 14. 20:08
null
Rétvári Bence
Rétvári Bence
Facebook

„A baloldal önmaga bohózata. Ilyet ritkán látni, nézzétek meg

 Felsorakozott a teljes baloldal a Kossuth téren, hogy bejelentsék, elindítják az aláírásgyűjtést az álláskeresési járadékkal kapcsolatos népszavazáshoz. Először a baloldal miniszterelnök-jelöltje szól, de nem sikerül eltalálnia sem azt, hogy most mennyi ideig jár, és azt sem, hogy ők mennyire szeretnék megváltoztatni. Aztán a sajtófőnök korrigál, neki már sikerül eltalálnia, hogy most mennyi ideig jár, de azt már neki sem sikerül, hogy mi az ő követelésük. Végül, harmadik nekifutásra valaki a hátsó sorból előrekiabálja, hogy mi is pontosan a saját követelésük.”

VIDEÓ

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dead
2021. december 16. 11:43
Ti félkegyelmű Fideszes kommunisták. Megnézném ha tőletek kérdeznének valamit 1enkét percenként 5-6 an ugyanazt elmondanátok e olyan flugos embereknek mint magatok kétkedő fideszes buta embereknek. Kedves rétvári elvtárs. Inkább sepregess a fidesz háza táján vagy az nem megy. Másban felelni a hibát egyszerű fölleg a fidesznek őnmagukba nézni már nem megy. Márky már most jobb mint orbán aki akoronavírusba békemenetet tartott. A rezsicsökkentéssel, lélegeztetögépekkel os loptatok mint mindennel kedves fidesz fos. Nem égő hogy itt a családi pótlék 13000ft kb. Ettől kell hasra esni a Németeknél meg ennek többszöröse, de minden élet számit vicc. Benyeltek ti mindent mint vak tyúk kb.. Buta magyar gondolkodni nemtudo balga magyarok! Az országot meg eladják kb. De sebaj. Egyszerűen nevetségesek vagytok ti itt mindnyájan. Buták de nagyon!
Rocktoberi
2021. december 15. 11:59
Seggfejek.
Chris75
2021. december 15. 11:51
Hát azért az a fiók amelyikben Kunhalmi a legélesebb kés... Mondjuk ki nyíltan, elég gyenge eresztés.
Agnieszka
2021. december 15. 08:33
Nagyon sajnálom a járvány előtt turizmusból élőket, mert az ő helyzetük valóban elkeserítő lehet, annál is inkább, h. szerintem abban az ágazatban volt a legtöbb adózatlan jövedelem, ahol pedig az elvesztett jövedelem NEM igazolható, ott kicsi lehet a kárpótlás. Adózni kell. A kiadott lakás után is. Viszont az ingyen-pénz NEM jó, talán ennek a rétegnek átképzési lehetőséget kéne biztosítani. Lehet, h. a turizmus korábbi mértéke nem fog visszaállni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!