Ne keresd a nőt!

2021. december 22. 18:58

Novák Katalin miniszterként nem törődött azokkal, akiknek nem adatik meg a munka/család közötti választás luxusa.

2021. december 22. 18:58
null
Ónody-Molnár Dóra
Jelen

„Novák Katalin családügyi miniszterként cserben hagyta azokat a nőket, akik szegénységben élnek, vagy egyedül álló anyaként küzdenek a mindennapokban a túlélésért. Nem harcolt azokért a családokért, amelyek nem az általa ismert felsőközéposztályhoz tartoznak. Nem törődött azokkal, akiknek nem adatik meg a munka/család közötti választás luxusa. Akik pénztárosként, alulfizetett pedagógusként, ápolónőként több másodállást vállalva igyekeznek a felszínen maradni, akikre rászakad a családtagjuk gondozásának terhe, és a kormánytól semmilyen segítségre nem számíthatnak.

Novák az elmúlt tíz évben – más nőtársával, például Hoffmann Rózsával, Czunyiné Bertalan Judittal és Langerné Victor Katalinnal karöltve – fiatal lányok tízezreitől vette el a továbbtanulás lehetőségét, a szegénységből való kitörés esélyét.

A kormány – Novák által is támogatott – oktatáspolitikájának köszönhetően nőtt az iskolai lemorzsolódás (a lányok körében különösen), fojtogatóvá vált a szegregáció és drámaian emelkedett a legszegényebb magyarok körében a tinédzserkori terhesség száma, ami ezeket a fiatalokat örökre bezárja a mélyszegénység és a kiszolgáltatottság bugyraiba.”

Fotó: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. december 24. 17:55
te vagy a non nő! no ész, no agy no normalitás. elfajzott deviáns! no gyerek! csak a dugás!
syphax
2021. december 24. 11:02
Össze OKÁD egy nagycsomó balliberális valótlanságot ez az Ónody-Molnár Dóra és ráadásul olyannyita hülyének néz mindenkit, hogy még azt is föltételezi, hogy olyan MÉRTÉKBEN elmebajos a magyar nép--mint ő OMD-- hogy benylja-elhiszi az ő mocskát. Hát NEM(!) kisanyám NEM! És hogy mennyire nem AZT LÁTNI FOGOD 2022 ÁPRILISÁBAN.
amca
2021. december 23. 21:08
Ja nézem ez a Lakner nevű túlheiss faxnak a leszopója..
amca
2021. december 23. 21:02
Ondó nevű pixa. Tőled nem vett el senki semmit mert nem lehet. Csoró ,senki,buttha ,abberrált firkász vagy. Tehát megélhetési bűnöző. a következő 30 évben még rosszabb lesz. Huuuurrráá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!