2002 kísértete járja be Magyarországot: ugyanazok a módszerek, ugyanazok a szlogenek

2022. február 18. 10:07

Több pénzt az embereknek! Még több embernek. Mert neked MÉG több jár.

2022. február 18. 10:07
null
Ódor János László
Kontra

„2002-ben ugyanez volt a recept:

előkapták nekünk a hivatalosan is »Párton kívüli pán-Péter«-t akkor még kissé jobb, ám emberien csetlő-botló modorral, egyfajta proto-Karácsonyként. 

Előadták, hogy Orbán megosztja a magyarságot – de ők majd békét teremtenek és betemetik az árkokat. Mert a nép békét akar.

Több fronton, profin támadtak: amíg Dr. Kende könyvét terítették, mentek körbe a cigányozós-parasztozós SMS-ek és Gyurcsányék Werberék vezetésével már a rég kiforgatott »köteles beszéd«-del meg a 23 millió románnal riogatták a népet; odaküldték Medgyessyt a Közgázra Orbánnal vitázni, hogy úriemberes, sérülékeny imázsával, visszafogott stílusával adja el mindenkinek a békepap figuráját.

Bejött.

Elmondta, hogy Orbán Viktoréknak rengeteg jó intézkedésük volt: de ők is megtartják a kamattámogatott lakáshiteleket, a diákhitelt, a gazdák támogatását – és még a Nemzeti Színház is tetszik nekik, a gazdaság jól teljesít. Ők viszont még többet és többeknek fognak adni. Mindent ki kell terjeszteni.

Több pénzt az embereknek! Még több embernek. Mert neked MÉG több jár.

Most is hallunk ilyeneket, ugye? Miket is mond Márki-Zay Péter?

»...négy évet mindenki bírjon ki, a Fidesznek nagyon népszerű volt a munkát terhelő adók és járulékok csökkentése, az alacsony szja. Ezen nem szabad változtatni. Tehát tessék igenis elfogadni, megtartani.«

Fotó: Kontra.hu

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Prominet
2022. február 21. 09:33
Szerintem szét akarják trollkodni, puccsolni a választást utána ráfogják a FIDESZRE. Ezek az ebszesek nem megfigyelők lesznek, hanem tanuk. Kész a terv, vannak tanuk. Nem lennék meglepve, ha meg kellene ismételni az egészet. Addig akarnak buziskodni amíg nem nyernek. Ennek csak egy ellenszere lehet, hogy ha lesöpörjük őket az asztalról. Nagy választási vereséget nem lehet elcsalni még fejen állva sem. Aztán meglátjuk. Mi csak magunkban bízhatunk. Hajrá Magyarország!
péterx
2022. február 18. 18:50
Mi jobboldaliak készüljünk fel az ilyen hergelős-uszító, "szétlopták-az-országot" kampányra. Nagyon erősen visszaordítok az ordítozó balosokra, de nem fejvesztve, s érvelve. Legalább lássák, hogy bennem ugyanakkora szenvedélyes elszántság van mint bennük, de megspékelve józansággal.
Szittya66
2022. február 18. 17:08
Állítólag minden folyóba csak egyszer lehet belépni!
Tidal_wave
2022. február 18. 11:39
Jó ez a Medgyessy-Márki képmontázs...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!