A tét: Orbán mindörökké, vagy sem

2022. február 17. 11:52

Elutasítani az Összefogást, az ma Magyarországon egyet jelent azzal, hogy támogatod Orbánt.

2022. február 17. 11:52
panamajack
Diétás Magyar Múzsa

„Úgy tűnik, nem igazán ment át az MKKP-szimpatizánsoknak a Vezérfőszerkesztő mai posztjának üzenete. Szóval, hogy egyértelmű legyen: nem, nincs semmi bajunk a Kutyákkal, sőt, alapvetően szimpatikus társaság, akiknek van helye a pártpalettán. Azonban a mostani választáson sajnos Miniszterelnök Urunk elérte, hogy tényleg az legyen a tét, hogy Orbán mindörökké, vagy sem. 

Senkinek ne legyenek illúziói: ha a Fidesz idén is győz, pláne kétharmaddal, teljesen ki fogja teljesíteni az autokratikus kormányzást. És az a szinte biztosra vehető tény, hogy a következő pár év gazdaságilag nagyon nehéz lesz, nem fogja elhozni a bukásukat, sőt. Csak még inkább meg fogja erősíteni a diktatórikus tendenciákat, aztán majd nézhetünk, mint a minszki moziban. Esetleg még a Huxit is reális veszély lehet.

Szóval ja, lehet utálni az Összefogás résztvevőit, lehet tiszta és feddhetetlen, ugyanakkor vagány és tapasztalt ellenzékre vágyni, de sajnos a finnyáskodásnak nem most van az ideje (kivéve persze, ha valakinek oké a NER, akkor nincs különösebb teendő).

Lehet listán a Kutyapártra szavazni, hátha bejutnak a Parlamentbe (lutri, de hátha). Viszont elutasítani az Összefogást, az ma Magyarországon egyet jelent azzal, hogy támogatod Orbánt. Sajnos ez van. Nem kell szeretni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. február 18. 21:21
"Elutasítani az Összefogást, az ma Magyarországon egyet jelent azzal, hogy támogatod Orbánt." Igen. Ezt hívják szabad, demokratikus választásnak. A választók szabad akaratából történt döntésnek. Tudom, egy diktatúráról álmodozó személy (a jelen cikk szerzője) irtózik a szabadság, a szabad gondolkodás eszméjétől. Számára ez üldözendő.
amca
2022. február 18. 08:01
Jol van okostoba. Beteg vagy. Gyógyszernek javaslom Gétzy getzyjét. Postán is küldi. Tán felvidítja nyomorult mindennapjaidat..
zakar zoltán béla
2022. február 17. 21:55
0000000000000000000
No comment no cry
2022. február 17. 18:47
Elkéstetek, 2018-ban Orbán nyert. Azóta nincsenek választások, kiléptünk az EU-ból is, 4 éve senki sem kérdezheti már hová lettek a közpénzek, a bankok kivonultak, megszűnt mindenkinek a megtakarítása, a nyugdíjak is pár hét alatt elveszítették az értéküket, stb., stb. Itt a bizonyíték: https://www.youtube.com/watch?v=QV3XXxSSGl4&t=1s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!