Kulcsár Edina megvallja a női nem alárendelését

2022. február 20. 13:07

A szerelem már megint őrületesen tombol, ahogy azt a kényszeres siker hazugságkultúrája megköveteli.

2022. február 20. 13:07
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Index

„Mindössze pár hét telt el azóta, hogy végleg elszakadt legutóbbi életre szóló szerelmétől, és Kulcsár Edina már megint a mámoros boldogságával kampányol. Elképesztő, milyen gyorsan lezárult a diszkrét időszak, melynek során önérzetesen védelmezte magánéletét a kíváncsi szemek elől, s szólította fel a szervezett bulvár terjesztőit és fogyasztóit, hogy a maguk dolgával törődjenek – ráadásul nagyon jó érzékkel épp ekkorra időzítette debütálását énekesnőként a szeretője által írt és a férjének címzett, szakítós trashpopslágerével.

Most azonban már minden a régi, mindössze a pasijának személye változott, az egykori szépségkirálynőn korábbi boldogságának külsőségeivel összevetve egyáltalán nem lehet észrevenni semmilyen változást: 

A szerelem már megint őrületesen tombol, ahogy azt a kényszeres sikerdemonstráció hazugságkultúrája megköveteli, a rapper-producer családja befogadta Edinát, a hazai nyilvánosság megtudhatta, hogy anyóspajtás a legjobb barátnő, és akinek ilyesmire szüksége van, már mindennapi életbölcsességeket, párkapcsolati és szakítási tanácsokat is kaphat az instadívától. Tegnap egy ország előtt bukott meg a rémmesébe illő boldogságával, de ma már professzorként oktat a magánélet sikerének mibenlétéről. Aligha lehet könnyű kozmetikázni a rinocéroszbőrt – ez a gádzsi egy nap még politikus lesz, én szóltam.

Az igazán meglepő fordulat azonban az, hogy az önérzetesnek tűnő édesanya, aki slágerében arról énekel, hogy ő nem gyenge, ezúttal azzal büszkélkedik, hogy tiszteletben tartja a roma hagyományokat, amelyek szerint szájra tilos nyilvánosan puszit adnia, továbbá tilos férfiakkal egy asztalhoz ülnie, ha azok üzletről beszélnek.

Nos, ha Kulcsár Edina szerint a GwM ajkát illető puszizás akkora magánügy, hogy még a saját gyerekei sem láthatják, és ennek érvényesítéséhez nem elég a meggyőződése, hanem valami homályos tartalmú hagyományra kell hivatkoznia, hát identitása rajta, afelől pedig csak mellesleg érdeklődöm, hogy mit tart a roma hagyomány arról a férjes asszonyról, aki egy másik férfi mellett kel és fekszik? Az az érzésem, hogy GwM és Edina kapcsolata nem kifejezetten a tradíciók követésére épül, de persze értem én, hogy a hagyománytisztelet ma már nem több mint egy divatirányzat a sok közül, csakúgy, mint a gengszterstílus – az azonban, hogy az asztalnál nem ülhet nő, ha ott komoly ügyekről esik szó, nem más, mint a teljes női nem sötétséges lenézése. 

E szerint az úgynevezett hagyomány szerint férfi bármikor, nő bizonyos esetekben, míg háziállat soha nem ülhet asztalhoz – ha ez tényleg cigány tradíció, akkor minél előbb le kell számolni vele.

Ahol az ország első számú instaprimadonnája önmaga megalázását és jogfosztását önérzetesen vallja meg, mint valami nemes tradíciót, ott nagyon nagy a baj. Bármilyen siralmas is a tény: Kulcsár Edina százezrek szemében példakép és inspirációforrás – az asztal, amihez nem ülhet le, meg nettó gyalázat. Amikor úgy nyilatkozik erről, mint tiszteletet érdemlő tradícióról, nemcsak önmagát szolgáltatja ki ennek a förtelmes bánásmódnak, de egyben cigány és fehér nők tömegét is.

Edina, nem igaz, hogy félúton állsz a férfi és a jószág között. Ne hidd el, hogy létezik olyan asztal és olyan tárgyú beszélgetés, amelyik mellé nem szabad leülnöd. Egy sikeres nő vagy, az isten szerelmére – ideje, hogy egy kis tartást tanúsíts.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2022. február 20. 23:31
Puzsér pajtás, te nagyszájú hözöngörobot, még oxigénpalackkal se tudnád megmászni Orbán csizmaszárát. Hülyére keresed magadat ebben a rendszerben, és még panaszkodsz? Gyurcsány haveroddal együtt az elmúlt 10 év alatt megsokszoroztátok a vagyonotokat. Mi kellene még, hogy a börödet kitömjék arannyal? Egy cserzővarga, a legenda szerint elárulta Ali pasának, hogy honnan lövetheti a leghatékonyabban Drégely várát. Állítólag a pasa megígérte neki, hogy győzelem esetén annyi aranyat kap, amennyi a bőrébe fér. Szondi György mind a 150 katonájával hősi halált halt, még a törökök is nagy tisztelettel temették el. A vargát viszont maga elé rendelte a pasa, és megparancsolta katonáinak: „Üssétek agyon, és nyúzzátok meg, hadd lássam, mennyi arany fér a bőrébe!”. Szép és megérdemelt jutalom. Ezt érdemelnétek ti is gyurcsányista árulók. Puzsér is csak egy bohóc, még ha mások a mutatványai, akkor is. Az ilyen okoskodó hobby-politikusokat látván és hallván, mindig az jut eszembe, amikor egyszer egy focimeccsen egy elöttem tolószékben ülö férfi egész meccs alatt nagy hangerövel hülyézte mind a két csapatot és a játékvezetöt, állandóan tanácsokat ordibált be nekik a pályára. Mint aztán kiderült, nem egy sérült focizseniröl volt szó, hanem szegény úgy született. No hát Puzsér és libernyák haverjai is ilyen tolószékes politikusok, Gyurcsány zsoldjában. Puzsér követői zömében belvárosi, alternatív füvesekből, gördeszkabetyárokból, a nagy istentagadó Nietzschét olvasó, a vélt függetlenségüktől felsőbbrendűségi-szindrómában szenvedőkből és néhány Dr. House-rajongóból tevődnek össze.
Rocktoberi
2022. február 20. 18:46
Fogalmam sincs, hogy ki ez a Kulcsár Edina? Ez is valami celeb mint szófosó Puzsér? De miért irigykedik rá Puzsér?
Cogito ergo sum
2022. február 20. 17:42
Gyerekek! Egyáltalán! Ki az a Kulcsár Edina?
nempolitizálok
2022. február 20. 17:01
Az RTL Klubés Nők Lapja közönságe biztos ráizgul a témára. Amúgy a Kulcsár Edina azt csinál felőlem amit akar, miért ne válthatna szeretőt. Biztos probléma volt a régivel, pld nem volt elég gazdag:DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!