Iványi Gábor vs. Novák Katalin

2022. február 08. 14:17

Egyik mindig kiáll azért, amiben hisz, a másik meg orbánviktoros fülbevalót hord.

2022. február 08. 14:17
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„MONDD, TE KI VÁLASZTANÁL? Iványi Gábor vs. Novák Katalin – Ki lenne jobb köztársasági elnöknek?

Örülök nagyon, hogy az ellenzék közös miniszterelnökjelöltje Iványi Gábort jelölte a köztársasági elnök posztra. Kár, hogy a Jobbik nem támogatja. A poszt másik várományosa pedig, ahogy már megtudtuk Novák Katalin. Mi az óriási különbség kettőjük között?

1. Iványi Gábor mindig kiállt azért, amiben hisz, akkor is, ha ezért megbüntették. Novák Katalin pedig csak annyira képes, hogy egy orbánviktoros fülbevalót hordjon, hogy ezzel is jelezze kinek a tulajdona.

2. Iványi Gábor egész életében a jogfosztott kisebbségek és az emberi méltóságuktól megfosztott honfitársaink mellé állt, értük emelte fel a szavát, előttük nyitotta meg a befogadás legkülönbözőbb tereit: fűtött utca a hajléktalanoknak, szegény sorsú vagy éppen roma származású gyermekek iskoláztatása, óvoda, napközi a szegény családok gyermekeinek stb. Novák Katalin viszont, akit jogosan tituláltak már »homofóbia-miniszternek« is, államtitkári kinevezése óta éjt nappallá téve azért dolgozik a nemzetközi gyűlölet-exportőrökkel: pl. Vlagyimir Putyin oligarcháival, illetve olyan amerikai vallási fundamentalista csoportokkal együtt, hogy még tovább csorbítsák a nők és az LMBTQ emberek jogait nemzetközi szinten.”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Faterohm
2022. február 10. 08:23
Gratulálok Rita, te egy igazi Párt katona vagy. Ja, és te milyen fülbevalót hordasz?
monalisi
2022. február 09. 15:14
Nézzenek már utána Iványi Gábor múltjának, emellett elszámoltatnám az államtól kapott milliókkal is
Toronyóra
2022. február 09. 13:25
Iványit jelölik. És?
Paxillus
2022. február 09. 09:20
Kedves Rita! A Lukácsi Katalin már elvitte az egyházügyet. ( Neki nagyobb együttszenvedései voltak.) És mellesleg több vallásos élménye volt, amikor ellenzéki potentátokkal találkozott, bár már a MZP is jön fel a listára Egy kicsit bele kellene húzni! Tanács: Abuzáltak templomban 30 évvel ezeleőtt - Ez egy államtitkárságot megér
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!