Miket mond MZP a szakadatlan orbánozás közben?

2022. február 15. 21:25

Bemutatja, hogyan NEM LENNE SZABAD viselkednie egy hatalomba törekvő vezetőnek.

2022. február 15. 21:25
Szombathy Pál
Szombathy Pál
Outsider

„amennyiben kommunikációs szempontból, nem pedig a hitviták meggyőződéses résztvevőjeként érdekel valakit Márki-Zay Péter eddigi teljesítménye, akkor mindenképpen érdemes megnézni ezt a 14 perces videót, amelyben az ellenzék kormányfőjelöltje a kormánypárt egyik aktivista riporterével folytat végtelen szópárbajt;

nagyon tanulságos, mert bemutatja, hogyan NEM LENNE SZABAD viselkednie egy hatalomba törekvő vezetőnek: akár még tiszteletre méltónak is nevezhetném az igyekezetet, amivel vitába száll a provokáló riporterrel, de ez igazából a lényeget szem elől tévesztő magatartás, amelynek értelme nulla, sőt negatív;

miket mond MZP a szakadatlan orbánozás közben? elismeri például azt, hogy fáradt, de majd a választás után pihen; és ha miniszterelnök lesz? akkor is, mert az kevésbé strapás, mint a kampány (!?)

komoly ellenzéki kihívó nem állhat le locsogni egy ellenoldali aktivistával (képzeljük el, ahogy Orbán Viktor kiabálva lohol mondjuk a 444-es srácok után, hogy „Gyurcsány a hibás”); nem állhat le, mert ez a vita egyszerűen nem az ő szintje;

és nem állhat le egy ennél EZERSZER fontosabb okból: mert így az ellenfél narratívájának csapdájába kerül; itt ugyanis az a cél, hogy MZP támadható, szétszedhető dolgokat mondjon – és óhatatlanul mond is ilyeneket: ehelyett neki a saját narratíváját kellene elmesélnie minden alkalommal, a saját témáit sulykolni, elegánsan, nem hagyva állandóan kizökkentenie magát – azért sem érdemes MZP-nek az ilyen vagdalkozásokba belemenni, mert az ilyen szituációban annak természeténél fogva újra meg újra veszíteni fog, és még fáradtabb lesz az árnyékboksztól”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toyoda
2022. február 17. 06:27
Próbáltam meghallgatni MZP-t, de nem bírtam három percnél tovább. Orbán, Orbán, Orbán..... Mint valami megszállott pap, aki szerint testben leszállt a sátán. Semmi más nem hiányzik még a társadalomnak, a covid 2 év után, mint egy gyűlölet kampány.
Brennero
2022. február 16. 10:31
A házasság hete van. Így belém nyilalt,vajon hogyan zajlik náluk egy családi vita? Szegény felesége,gyerekei!
Ati Papa
2022. február 16. 09:44
MZP tényleg nagyon fáradt lehet mostanára. Nem könnyű megfelelni a gazdik elvárásainak akik rengeteg pénzt fektettek az ő futtatásába. Lassan elvégzi a ráosztott piszkos munkát, szinte már minden választói réteggel megutáltatja magát. Egyszer csak elő fog lépni az egyik gazdája fehér hattyúként a háttérből ő meg mehet a levesbe. Mostanában is beszél össze - vissza, azt is elfelejti hány gyereke van !! stb. Egyre aktuálisabb ránézve is Moldova György örök érvényű mondása : " Isten majmai lassan őrülnek."
eFhlsanzláólénv
2022. február 16. 09:03
"Szakadatlan Orbánozás közben." 1) Még én is nagy O-val írom te fasz. 2) Mi a baj? Ti nem Makizajoztok megállás nélkül hetek óta? Nézz már magadba légyszives. Meg egyébként mit vársz? Kampány van haló! Nyilván nem dícsérgetni kell a politikai ellenfelet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!