Orosz propagandát terjeszt a köztévé?

2022. március 30. 07:30

Első szavam a „háború” volt. Felajánlok egymilliót annak, aki bebizonyítja, hogy nem.

2022. március 30. 07:30
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Egy kampányban tényleg nincs határa a hülyeségnek. Tegnapi hír volt, hogy magyar szervezetek megpróbálják Brüsszelben (hol máshol?) betiltani a magyar közmédiát, mert orosz propagandát terjeszt. Állítólag az egyik »bizonyítékuk«, hogy nem szabad a tévében háborúnak nevezni a háborút, hanem orosz mintára katonai műveletnek kell(ett) hívni. Jól hangzik! Lehet vele hergelni a kampányban, akár Brüsszelig is megéri emiatt elszaladni. Nézzük ehhez képest mi az igazság! Február 24-én, a háború kirobbanásakor történetesen én mondtam a híreket, így az általam írt szövegekkel kezdődött a híradó. És mi volt az első szó? NÉZZÜK!

»Háború a szomszédban – szinte ellenállás nélkül nyomulnak előre az orosz csapatok Ukrajnában, már Kijev közelében járnak« – ezzel indult a headline, vagyis a kiemelt hírek felsorolása. Aztán jött az első riport felvezetése. Itt mi lehetett az első szó?? »Háborúra ébredt Európa, több ukrán település lakói szó szerint bombák hangjára riadtak reggel. Oroszország több irányból szárazföldi- és légitámadást indított Ukrajna ellen. (…) Rendkívül nehéz ellenőrizni a háborús övezetből érkező hírek hitelességét, de jelenlegi tudásunk szerint az orosz csapatok alig-alig ütköznek érdemi ellenállásba, és gyors tempóban haladnak Kijev irányába. Több tucat halottja lehet a harcoknak.« Felajánlok 1 000 000 forintot annak, aki bebizonyítja, hogy nem azt mondtam, hogy háború!”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2022. március 30. 17:36
Ezeknek minden orosz propaganda, Péter, ami nem a nyugati-marxista, agyalágyult-elmebeteg bájdenisták büdös pofájából ered.
Pierre
2022. március 30. 17:21
Bödőcs a Youtube-ra is feltöltötte új műsorát, amelyen „saját karaktergyilkosságát hajtja végre”, amiben egy propagandatévé műsorát imitálják muppetshow figurákkal. A műsor azt figurázza ki, ahogyan a propagandamédia elferdíti a valóságot. https://youtu.be/c9bJiphRezo
Kanóc
2022. március 30. 12:55
Tűnj már el, legalább erre a pár napra...!!!!
vajda.
2022. március 30. 12:36
Balosok és bizonytalanok! Számoljátok ki, hogy megéri - e nektek a Fidesz ellen szavazni. Ha nem a Fidesz nyer, minden család minimum 100 000 Ft-al kevesebből kell, hogy megéljen, elveszik a 13. havi nyugdíjat, a fiataloktól az SZJA mentességet, vége a családi adókedvezményeknek, jön az adóemelés, a megszorítások, az évi 6x gázáremelés. Márki Zay beígérte, hogy fizetős lesz az egészségügy, és vége a rezsicsökkentésnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!