Kertitörpénk pár éve tüntette ki a bolgár főtolvajt

2022. március 20. 12:52

Elvitték a rendőrök a volt bolgár miniszterelnököt.

2022. március 20. 12:52
null
Perjés Zoltán
Facebook

„Kertitörpénk 2016-ban tüntette ki a bolgár főtolvajt az agyar kérdemrend fagykeresztjével...semmi nem lehetetlen, barátaim...”

Nyitókép: YouTube / A Perjés meg a Para

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2022. március 22. 20:46
"Az Euronews információja szerint vádemelés nincs, a nyomozás zsarolás miatt folyik. Hivatalosan először azt közölték, hogy a letartóztatások uniós pénzekkel és az uniós ügyésszel van összefüggésben, de ez, mint kiderült, nem volt igaz."
Ani40
2022. március 21. 11:15
Na ez a hugyosjózsi (vagy szarospista?) az öreganyja pongyolájában félkómásan a büdös szájára vette a miniszterelnök urat. A cipője talpáig nem ér ez a ferdehajlamú, gusztustalan, perverz állat.
zsuuuzsaaa
2022. március 21. 10:38
Tartalmilag is kritikán aluli, de hogy valaki a 21. században valakit a DNS-e által kódolt okokért alázzon, ez komolyan nem veri ki a biztosítékot egy jogvédő szervezetnél sem???? Ilyenkor nem áll fel senki az alacsony emberek nevében, hogy bunkókám, nem kertitörpézhetsz le alacsony növésű embereket akkor sem, ha te magad egy benga nagy állat vagy. Nem mellesleg Perjés, te is jóatyádtól örökölted a magasságodat, semmit, de semmit nem tettél érte. Ami rajtad állt, az a gimnáziumi érettségi, aztán jónapot, tovább te sem "nőttél", te SZELLEMI KERTITÖRPE VAGY, mert a felsőoktatást nem érted el, de még abban sem vagy óriás, hogy bölcsen el tudnád dönteni, mikor kellene hallgatni. A nyolc általánost végzett munkásembereknek több eszük van, messze több bennük a bölcsesség, mint benned, óriás hozzád képest mindenki.
Esvány
2022. március 21. 10:35
Két joint között átaludtad, hogy vádemelés nélkül kiengedték Boriszovot? Az ügyészség szerint a jelenleg rendelkezésre álló bizonyítékok nem támasztják alá, hogy bűncselekmény történt. https://hvg.hu/gazdasag/20220318_bojko_boriszov_europai_ugyeszseg_orizetbe_vetel Árnyékra vetődtél (Dobrev Klárával) együtt, te szánalmas hülye!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!