Indul a buli

2022. április 26. 12:31

Tehát ami megmaradt az ellenzékből, azt most az ellenzék számolja föl.

2022. április 26. 12:31
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Indul a buli.

Ha jól értem, a következők vannak. Egyes szimbolikusan jelentős tisztségviselőket (pl Kövér) az ellenzék nem akar megszavazni, de elvárják, hogy minden jelöltjüket a kormánypártok támogassák, azok viszont nem fogják. A Momentum változatlanul nem akar részt venni az alakuló ülésen, de részesülni szeretne azon tisztségekből, amelyeket az alakuló ülésen osztanak el. A hatpárti ellenzéknek jelen állás szerint egy alelnöki hely jut, amelyre legnagyobb pártjuk, a DK jelölhetne, de Hiller István is alelnök akar maradni, elképzelhető, hogy akkor majd a Fidesz választ, hogy neki melyik tetszik jobban.

Tehát ami megmaradt az ellenzékből, azt most az ellenzék számolja föl. Bár lehet, hogy tévedek, és az egész valami ravasz trükk, az ellenség megtévesztése.”

Kapcsolódó

Kocsis Máté: Aki nem vesz részt a parlament alakuló ülésén, képviselő és tisztségviselő sem lesz
Várhatóan hét ellenzéki és két kormánypárti frakció lesz az Országgyűlésben. Bővebben is érdekel...

Várhatóan hét ellenzéki és két kormánypárti frakció lesz az Országgyűlésben.

 Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2xli
2022. április 26. 20:21
Mi bajod van a gazdaság mostani állapotával? Hogy nem ugyanannyi a gáz ára, mint nyugaton? Kevesled a benzin árát? Baj, hogy itt kisebb az infláció, mint nyugaton?
olajfa1
2022. április 26. 16:41
Szóval ezekszerint a MOMO önkritikát gyakorol! és inkább nem akarja "hátráztatni a Parlament munkáját"... KÁR HOGY EZ NEM VOLT BENNE A PROGRAMMJÁBA! Mert szerettem volna azt olvasni a MOMO programba, hogy "ha bejutunk a parlamentbe akkor a "JELENLÉTÜNKKEL NEM KÍVÁNJUK ZAVARNI A PARLAMENT MUNKÁJÁT" Mint a "lógós diák" aki "nem akarta zavarni a tanár és az osztály munkáját a jelenlétével... és ezért nem "igazolatlant" kellett vona adni neki, hanem "dícséretet"...
dakotasámán
2022. április 26. 16:05
"Egyes szimbolikusan jelentős tisztségviselőket (pl Kövér) az ellenzék nem akar megszavazni, de elvárják, hogy minden jelöltjüket a kormánypártok támogassák,..." bandika, alapíts pártot és szerezhetsz 2/3-t a genyák propaganda gépezetével szemben. megmutathatod, mekkora zseni vagy, az ellenzék romokban, könnyű dolgod lesz.
Sanyikám
2022. április 26. 13:50
Két embert viselt meg legjobban a moslék veresége. 1. Schiffer-t. 2. Hont-ot. Ők. még a mai napig nem tudnak úrrá lenni a véleményeik hangoztatásában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!