Eddig azt hittem, hogy az RTL maga a Szeretetország

2022. április 01. 07:15

Egy világ dőlt össze bennem!

2022. április 01. 07:15
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„BÁRMI IS LESZ VASÁRNAP, TE MINDENKÉPP EGY FÉREG VAGY... – ezt a szívhez szóló üzenetet írta nekem az RTL Híradó belpolitikai riportere a Facebookon. (Litauszky Balázsnak hívják, de ennek nincs különösebb jelentősége.)

Egy világ dőlt össze bennem! Eddig azt hittem, hogy az RTL maga a Szeretetország. Ahol csak elfogadó, szeretni való és szerető emberek dolgoznak.

Persze abban továbbra is biztos vagyok, hogy egy ilyen kiváló ember »belpolitikai riportjai« függetlenek és objektívek, mint a teljes RTL Híradó.”

Nyitókép: Németh Balázs Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andilla
2022. április 02. 14:47
Úgy látszik, én is kezdek híres lenni, mert elárasztotta a hasonló szenny a postafiókomat... Azzal a különbséggel, hogy nem vállalják fel az arcukat és nevüket, mint ez a Litauszky. Csupán egy kérdésem van az illetőkhöz: https://gerakandrea.com/blog-magyar/blog/valasztasok
Burmin
2022. április 01. 17:46
Felhívott Makizay felesége. Először nem is értettem ki az a Vincze Lilla a fene sem foglakozik a a debil menyecskéjével. Marha dühös lettem, mert nem adtam meg a mobilszámomat senki balosnak, honnan a francból tudják ? Na ha már telefonált visszaírtam sms-ben: Vasárnap mentek a fenébe...
Reszelő Aladár
2022. április 01. 17:35
Balázs, ha veszít a Fidesz, ezek le fognak vadászni és egy "Fa testápóló" feliratú husánggal fognak szeretetet szolgálatni.
Lajoss
2022. április 01. 16:57
Pedig igaza van,Balázs,te egy féreg maradsz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!