Kedves Gulyás Márton, Hajós András, Osváth Zsolt, Alföldi Róbert!

2022. április 04. 19:26

Önök tévedtek és másokat is megtévesztettek.

2022. április 04. 19:26
null
Tibi atya
Facebook

„Kedves Gulyás Márton, Hajós András, Osváth Zsolt, Alföldi Róbert és mindenki, aki arra biztatott embereket, hogy szavazzanak az Ellenzéki Összefogásra!

Önök tévedtek és másokat is megtévesztettek.

Egy vírusjárvány, egy világgazdasági válság és egy háború ellenére hozzásegítették Orbán Viktort egy újabb 2/3-hoz.

Ez nem vélemény. Ez tény.

Az Ellenzéki Összefogásnak nevezett politikai formáció nem működött négy éve, nem működött most és nem fog működni négy év múlva sem.

Arra kérem Önöket, hogy elsőként ebben az országban vállalják érte a felelősséget!

Nem, ez nem azt jelenti, hogy kijönnek egy szívhez szóló videóval, amiben elmondják, Önök is éppen olyan elkeseredettek, majd folytatnak mindent ugyanúgy, ahogy eddig.

Morális kötelességük az üres manírok helyetti valódi felelősségvállalás!

Először is, kérjenek bocsánatot, mert hibáztak!

Emberi dolog, mindenkivel előfordul. De ha Önök ezt le- és megtagadják, a jövőben semmilyen erkölcsi alapjuk nincs a kanapéikon meg a stúdióikban elvárni, hogy az Önöknek nyilatkozó politikusok ne tegyék!

Másodszor, szólítsanak fel valamennyi embert, akit megvezettek, hogy menjenek ki a Parlament elé demonstrálni: a gyászosan szereplő, saját választóit eláruló ellenzéki összefogás nem veheti fel a mandátumait, hogy demokráciásdit játsszon egy olyan rendszerben, aminek a vezetője miattuk leválthatatlan, és ezért tehet meg bármit, amit akar!

Ha ezt Önök nem teszik meg, akkor nem jóhiszemű tévedésben vannak, hanem hazaárulók, akik személy szerint felelnek azokért a politikai szörnyűségekért és következmények nélküli állami túlkapásokért, amik a ránk váró időszakban - a Világháború óta látott legnagyobb válságban - történnek majd velünk.

Még nem késő!

Még egy hónap van a mandátumfelvételig, még egy hónapjuk van rá, hogy megszervezzék azt a tüntetést, amivel jóvá tehetik a bűneiket. Zavarják el Önök azokat, akik a változás legfőbb akadályai, és soha de soha többé ne illessék szitokszóval azokat, akik nem ezt az elvtelen, cinikus és inkompetens bagázst támogatják, hanem bármilyen harmadik utat, ami az alternatívájuk!

Kérem, viselkedjenek felelős állampolgárként!

Önök mind teremtettek már valamilyen értéket. Akiket támogattak, ciklusról ciklusra rombolják és hiteltelenítik.

Kérem, nőjenek fel a saját nagyságukhoz és tegyenek olyat, amivel polgárként teremtenek precedenst egy következmények nélküli országban! Kérem, legyenek Önök, a polgárok az a változás, amit a politikusaiktól várnak! Ne mutogassanak Márki-Zayra, ne mutogassanak a Kutyákra, ne mutogassanak senki másra, csak vállalják a felelősséget, ahogy Önök is elvárnák egy polgári kormánytól!

Most van itt az ideje, nem négy év múlva, amikor már megint késő lesz!

Ha így tesznek, valamennyi egyet nem értésünk dacára leborulok nagyságuk előtt, és minden rendelkezésemre álló eszközzel segítem Önöket! Ha nem, sújtsa valamennyiüket egy nemzet megvetése!

Bízva a polgárság utolsó reményében, bízva Önökben, bízva egy következményekkel járó ország jövőjében:

Tibi atya”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luigiii
2022. április 06. 09:51
Fideszesnek lenni ma már hivatalosan is betegség. Jobbulást, polgártársaim.
ujujuj
2022. április 05. 15:56
Kapitális logikai hiba. Ha a kormány az ellenzék minősége miatt nem váltható le, akkor leváltható. Akkor bármennyire nem tetszik a ner, ez nem demokráciásdit játszás, ahogy az atya nevezi, hanem demokrácia. Hogy miért kell azt, hazudni, hogy nincs demokrácia? Ja, hogy azért, mert megírta az újság, hogy nincs sajtószabadság. Már mindent értek. Tessék csak felvenni azokat a mandátumokat. Az ő hibájuk, hogy ennyit szereztek, nem a rendszeré.
Innogreen23
2022. április 05. 14:38
Ez tetszik. Tök jó. Ne vegyék fel a mandátumokat, helyette húzzatok el a, p.....ba veled együtt ebből az országból. Kártékony férgek.
Thetruthtester
2022. április 05. 12:35
Beültetheted oda bazdmeg magát a Jézus Krisztust is, a fidesznek lejt a pálya minden téren, olyan propaganda gépezet működik ami leválthatatlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!