Szeretném visszavonni minden kritikámat a balliberális médiára és politikára vonatkozóan

2022. április 05. 13:24

Ti, csupa nagybetűs EMBEREK, nem hibáztatok. Az idióta, aluliskolázott, agymosott lakosság az oka.

2022. április 05. 13:24
null
Tibi atya
Facebook

„Ezúton szeretnék visszavonni minden kritikámat a balliberális médiára és politikára vonatkozóan:

Ti, valódi újságírók és korrupció ellen harcoló őszinte politikusok, szóval Ti, csupa nagybetűs EMBEREK, nem hibáztatok. Az idióta, aluliskolázott, agymosott lakosság az oka, akiket még nagyon hosszú ideig kell edukálnotok, hogy eljuthassanak a magasságotokig.

Bele kell adni mindent, hogy négy év alatt összejöjjön! Dicsértessék!”

Fotó: Trenka Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. április 06. 11:36
Még zajlik a gyászmunka 5 fázisa: 1. tagadás 2. harag 3. alkudozás 4. depresszió 5. elfogadás Ha sikerült eljutni a végére, akkor jön majd a felismerés, hogy az élet kb olyan volt mint eddig. Dr Miniszterelnök mindent megtesz, hogy ne legyen rezsi és adóemelés és maradjanak a családtámogatások. Lölő tovább gazdagszik, de legalább munkanélküliség sem lesz. Ugyan nem lehet lebontani a stadionokat, de sokkal több már nem fog épülni. Lesz kardozás az EU-val, de legalább jönni fog olcsóbb orosz gáz is és talán migránsok sem lepik el az utcát. Nem lesznek végeláthatatlan koalíciós egyeztetések, de legalább marad a heti kormányinfó. Szóval az megy tovább, kb ugyanúgy. Atyám szerintem te sem kívánhatsz ennél többet.
dugesz77
2022. április 06. 09:45
De mégis min csodálkozunk? Négy éve nem ugyan ez volt ? Bukta után az első , hogy elcsalták a választást meg nem is volt fair. Jöttek az első kommentek ,hogy el kell innen költözni. Megint elmegy majd a fiatalok 15% külföldre. Aztán keresnek egy bűnbakot. Most előveszik a vidéki bunkó szavazókat ,hogy csak miattuk veszítettek. Ugyan az a kotta- nem tanultak az eddigiekből.
Karcsi_Charlie
2022. április 05. 20:23
Buta-rossz komcsikákat-libcsikéket már azt se tudom hanyadszor döngölte az agyagba ez gonosz O1G. Kopjatok le aljas férgek. Csótány már megmondta ... le lehet lépni.... Horn pontosan megmondta hova : a bús büdös pitsába
Petykabá
2022. április 05. 19:12
gyengébbek kedvéért ez maró gúny volt, a libsi újságírók felé...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!