Szükség van rád, gyere

2022. április 01. 17:33

A dolgok összefüggenek.

2022. április 01. 17:33
Bencsik András
Bencsik András
Demokrata

„Nem akartuk, hogy ideérjen, sőt mindent megtettünk annak érdekében, hogy a háború elkerüljön bennünket, de mégis ideért: bűnözői körök, akik magukat szemérmesen hackereknek nevezik, hétfőn reggel több magyar jobboldali hírportált is megtámadtak és elérhetetlenné tettek csupán azért, mert azok mást mondanak, mint a nemzetközi liberális média.

A balliberális hírportálok nem kevés kárörömmel közölték a hírt. Pedig semmi okuk nincs az örömre.

Még akkor sem, ha a választás finisében valami eszelős gyűlölet- és rágalomkampányt indított el az ellenzéki moslékkoalíció és az azt támogató »nem létező« nemzetközi háttérhatalom.

A táncoskomikusból lett ukrán államfő a legutóbbi uniós csúcson már közvetlenül Orbán Viktort provokálta, mintha bizony Ukrajna hadászati esélyei azon múlnának, hogy Magyarország nem hajlandó fegyvert juttatni a harcolóknak. Nem elég az önzetlen segítség, nem elég a menekültek befogadása és a róluk való emberséges, szervezett gondoskodás, nem elég a hihetetlen összegű, 800 millió forintot meghaladó társadalmi adakozás a Kárpátaljára szorult menekültek és általában az ukrajnai menekültek ellátására, a nagyvonalú állami költségvállalás, Zelenszkijnek – megbízói utasítására – muszáj volt megfenyegetnie Magyarországot. Nem azért, mert Ukrajnának tőlünk bármire is szüksége volna, hanem mert Magyarországon vasárnap országgyűlési választások lesznek, és ez a jelek szerint valahol, de nem feltétlenül a körülzárt Kijevben fontosabb, mint a háború állása.

A dolgok összefüggenek. A magát Anonymousnak nevező nemzetközi bűnözői csoport tevőlegesen részt vesz az ukrán–orosz, pontosabban szólva az amerikai–orosz, még pontosabban fogalmazva, a Nyugat–Kelet-konfliktusban. Bár a harctér egyelőre még Ukrajna területére korlátozódik, és talán van rá esély, hogy ne is terjedjen túl azon, a virtuális térben már javában tombol a kibernetikus világháború. Hogy mit vétett a 888.hu, a magyarnemzet.hu, a mandiner.hu és a többi jobboldali hírportál? Csak azt, hogy léteznek, és nem rejtik véka alá azon véleményüket, hogy Magyarország számára a szó szoros értelmében élet-halál kérdés, hogy a Fidesz–KDNP-re vagy az életveszélyes moslékkoalíció jelöltjeire szavaznak-e az emberek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alice
2022. április 02. 20:12
"Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!" Erre gondoljon mindenki, és jó helyre írja be az X-eket! Sümeghy Alice
Lajoss
2022. április 02. 11:11
Elzavarjuk a hokedlitábornokot,nyugi,Bandi! :)
Dezsőke
2022. április 02. 10:40
ORBÁN EURÓPAI LÉPTÉKŰ POLITIKUS Van saját véleménye, tartása és jövőképe a hazájáról. Bármilyen irányból is vesznek célba minket, képes a bátor szembenállásra, érdekeink képviseletére. Van jövőképe Európáról , egy olyan Európáról amely képes kijelölni a saját útját, ahelyett, hogy Amerikával vagy az Unió egyes szélsőséges nézeteivel béklyózná magát haladásában. Nem kíván részt, felelősséget vállalni a terjedő "fertőben", a süllyedésben, a nemzetek, értékek lebontásában, a globális érdekek gátlástalan, feltétel nélküli kiszolgálásában. Az ember értékének, tiszteletének, szabadságának, nemzet,- és Európa-tudatának megőrzése mellett a felemelkedést, fejlődést, a béke megőrzését, a biztonságos életet tűzte ki céljául. Ezért támogatom Orbán Viktor ismételt miniszterelnökké választását.
kerekperec
2022. április 02. 06:04
Jelenleg Magyarország egy 27 tagú család tagja, (450 millió családtag), viszont O1G, volt KISZ titkár, az Unió érdekeivel ellentétes külpolitikát folytat, a diktatórikus Kelet felé húz és gyalázza a formálódó európai liberális demokráciát. Ezért tartom én O1G-it egy EU/hazaáruló mocskos gengszternek. Ha O1G Magyarországa nem hajlandó beadni a derekát, hogy egy liberális, demokratikus EU-család őszinte családtagja legyen, és őszintén részt venni az ottani közös munkában a közös problémák leküzdése érdekében – akkor a „Bal sors akit régen tép” hazánk, szépen folytatni fogja menetelését a jól kitaposott útján az egyik katasztrófából a másikba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!