Csak mondom a fasziknak, Krisztus keresztje alatt nők álltak

2022. május 13. 17:14

Ők nem féltek, de ti kislányok vagytok.

2022. május 13. 17:14
null

„Először a bűnvallomás, iszom, gyógyszerezem magam, lopok, remélem nem felejtettem el semmit.

Régen nekem fizettek a sztorikért, ma én fizetek értük.

Érdekes az élet. nem vagyok szent. teréz anyának soha nem volt pénze, de mindig volt három rúpia a zsebében buszra. nekem ő a főnök, ciki, hogy egy nő, de mindegy, Isten nem személyválogató. Csak mondom a fasziknak, Krisztus keresztje alatt nők álltak. Nem féltek, de ti kislányok vagytok.

Na, szoktam bliccelni, elkaptak, hülye vagyok nem figyelek, megúszhattam volna, normális tizenkétezerrel,  de azt gondolom, szegény vagyok, nem tudnak, mit tenni. Buta vagyok, mert van egy Mercim, két országban élek, állandóan úton, azért Merci, az autósok értik. 

350 forint elkezd dagadni, a BKV eladja a magyar bíróság végrehajtó szervezeteinek, s nem is tudja Tibi anyu, hogy ebben a pillanatban rábaszott. Schadl György irodája, megvette a követelést. Már százhúszezer felett tartunk. Létezik a Római Jogban az erkölcstelen haszon fogalma, felkerném Schiffer doktort, hogy alkosson ezen ellen törvényt, de maradjunk Tibi anyónál.

Ja, a rendőrök normálisak voltak, respect, semmi egotultengés, amikor a Mercit lefoglalták. Amikor mondtam nekik, hogy aki eljár velem szemben az börtönben van, hallgattak. Mondom, respect, ők sem hülyék.

Tibi anyó ott volt buta, hogy  azt hitte, hogyha a NER letartóztatja a doktor urat, a cége nem fogja behajtani Tibi anyun a tartozást. van neki elég gondja.

De isten jó, és tanit. Vagyis úgy van, ahogy Palermóban, hiáb a a börtönben a maffia, minden működik tovább, a smasszerek hoznek pizzát.

Köszönöm uram, hogy engedsz tisztán látni, Dr. Schadl György bűnöző megleckézetetett.

Dicsőség Ukrajnának, aki ilyen oligarchák mögül a fényre tört.

puszi”

Nyitókép: Bakács Tibor Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egy genetikusanalattvaló
2022. május 15. 03:07
Kit érdekel ez a buta, gerinctelen alak? Mandi! Ez fizet nektek, hogy szemlézzétek? Vagy csak emlékeztetni akartok, hogy milyen is az a liberális értelmisegg?
Robertoo
2022. május 15. 00:39
Ez az a parizertolvaj, nem? ......... És, még nekiáll moralizálni? Megtanít minket erkölcsre és morálra?
nemeth
2022. május 14. 20:05
Ez az ember amúgy normális ? Ez egy idióta, erkölcstelen, buta barom. Minek ezt szemlézni ?
kovalski
2022. május 14. 13:41
Tibor betéptél? Vigyázz milyen anyagot használsz! Persze hogy a kereszt alatt nők voltak, a férfiak leléptek nem akartak meghalni mindenki féltette az életét. Szerintem te is letagadtad volna hogy ismered-é a názáretit. Vigyázz magadra Krisztus érted is meghalt Tibor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!