Nah, kedves oldalkövetők, akkor zsa pszichológushoz

2022. május 12. 16:58

Hátha attól nem megy el a fizetésetek 200%-a lakbérre és alap élelmiszerekre.

2022. május 12. 16:58
null
Nem kinövöm hanem ez egy komoly politikai mozgalom
Facebook

„Nah, kedves oldalkövetők, akkor zsa pszichológushoz, hátha attól nem megy el a fizetésetek 200%-a lakbérre és alap élelmiszerekre, úgyis régóta csesztetnek már a szülők/haverok, hogy foglalkoznod kéne végre szakember segítségével a depresszióddal.”

Kapcsolódó

A KSH szerint pszichológiai okai is vannak, hogy magasnak érezzük az inflációt
A kutatóintézet szerint számos pszichológiai tényező létezik, ami miatt magasabb az egyén által érzékelt infláció, mint a hivatalosan mért. Bővebben is érdekel...

A kutatóintézet szerint számos pszichológiai tényező létezik, ami miatt magasabb az egyén által érzékelt infláció, mint a hivatalosan mért.

Nyitókép: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rodolfo
2022. május 13. 12:08
Nah, zsa. Persze persze, a trendi és méltán komcsi romkocsma-bútorok megszólalnak. Az tetszik a legjobban, hogy nem sikerült egy komolyabb nyomtatott újságot szemléznie a Mandinernek ami a témához szólna, így ezt a diszkont csürhét sikerült csak elővenni mert ezek legalább véleményezték a KSH jelentését.
benedek77
2022. május 13. 06:06
Annyira vicces, hogy úgy tesztek mintha nem értenétek:)
Ólat a trolloknak
2022. május 12. 19:57
Ez milyen nyelven van? Kedves mandi menjetek a picsába, vagy szórjátok ki a beépített ügynököket.
Istók3
2022. május 12. 19:43
Mi az a "zsa"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!