Itt a nyár, libsi, a Balatont alázd

2022. május 17. 16:58

A balosok csak hergeljenek. A valóság úgyis elmegy mellettük, megint.

2022. május 17. 16:58
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Épphogy elérte a 20 fokot a hőmérséklet, ismét megjelentek a Balatont gyalázó cikkek. Annyira unalmasak és annyira kiszámíthatóak már a hazájukkal kezdeni semmit nem tudó balliberálisok, hogy nevetségesbe csap át a vergődésük.

»Úgy drágul a Balaton, hogy lassan jobban megéri venni egy külföldi tengerparti nyaralót« – írta a HVG nevű baloldali propagandatermék néhány napja. Ezzel meg is nyitva a »Balatont ki tudja jobban mocskolni az idei nyáron« versenyt.

Már alapból kicsit furának tartom a gondolatot, miszerint balatoni ingatlant kellene összehasonlítani egy tengerpartival. Mondjuk Budapestről nézve a Balaton 1–2 óra alatt megközelíthető, miközben ez egyik tengerpartról sem elmondható. A legközelebbi horvát beach-re is legalább 5–6 óra elutazni.

És akkor véleményem szerint az is egy fontos faktor, hogy a Balaton a miénk, a Balaton magyar, a Balatonon itthon vagyunk. Na ez az a rész, amiről nyilván a HVG firkászának fogalma sincs.

A kedvencem egyébként az, amikor arról ír Sztojcsev úr, hogy a bolgár tengerpart is olcsóbb, mint a Balaton. Illetve az írásból az is kiderül, hogy Bulgária amúgy mennyire jó hely. Nem mennék bele hosszabb vitával Sztojcsev Ivánnal, de az én tapasztalataim azért mást mutatnak.

Na, azt már tudjuk, hogy az ingatlan nagyon drága a Balatonon, de nemcsak a nyaralók, hanem minden más is nagyon drága. Drága a lángos, drága a fagyi, drága az étterem. Minden annyira megfizethetetlen, hogy számomra teljesen érthetetlen, hogyan lehet mégis tele a Balcsi már most május közepén.”

Nyitókép: ESA/NASA

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. május 21. 20:05
Nekem tetszik hogy a Balaton drága a sok belpesti libsi görénynek. Legalább nem jönnek ide.
fogyatékos
2022. május 18. 14:11
Pohár dani itt egyedül te hergelsz, te megafonos kis köcsög pojáca.
Bradanek
2022. május 18. 08:16
https://youtu.be/jnBlBKxkgzI
Házam Hazája
2022. május 17. 23:01
A rendszerváltás óta a Balaton miről szólt? Kommunista faszok évtizedekig festést sajnálva adták ki a fertő szobákat, amiknek bevételét a szocialista pöcsök élvezték. Később sírni kezdtek, hogy mindenki külföldön nyaral. Amikor meg 5-6-7-100 csillagos családos "szállodákat" építenek (2 év alatt), akkor meg megy a köpködés. A közjó érdekében, nem engedünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!