Ha már elfelejtetted a koronavírust, a ruszki háborút pedig már unod: itt a majomhímlő!

2022. május 22. 12:16

Reméljük, jön a billgéc, hogy baj van, nagy baj, hordjunk három maszkot és feltétlenül oltassunk már ma.

2022. május 22. 12:16
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„Ha már elfelejtetted a koronavírust, a ruszki-h*h*l háborút pedig már unod: Új! Itt a majomhímlő! (Majd idővel átnevezik, mert ez azért nem oké.)

A néhány regisztrált eset az enyhébbek közé tartozik, ennek nagyjából 1 százalékos a halálozási aránya, de reméljük, jön a billgéc, hogy baj van, nagy baj, hordjunk három maszkot és feltétlenül oltassunk már ma.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. május 22. 23:27
Himlő ellen is kitalálnak valami lószérumot , végül a föld lakosságát feltöltik méreggel már nem kell járványt ki kísérletezni , szervezeten belül dolgozik a sok ellenanyag.
bagira
2022. május 22. 23:22
Amerika- Brüsszel - Német ország le se tudja tagadni Európát elakarják pusztítani . Minden bajok okozói , atomot nem merik bevetni hanem az európai népet egymás ellen uszítják járványokat szabadítanak rá , közben jogállamról demokráciáról ugatnak mintha közük se lenne hozzá. Nem véletlen szinte egymásba kapcsolódó csapások . Népirtással akarják európai egyesült államokat létre hozni.
jött a csősz és mindenkit hazazavart
2022. május 22. 16:33
szerzőúr lemaradt, már ma reggel felbukkant a majomhimlő mögött a szarvasmarha gümőkor. persze ez szigorúan csak magyarországon, ami a világpánik szempontjából persze erős handicap :)
Andilla
2022. május 22. 15:16
Micsoda időzítés!!!! ...akarom mondani, véletlen egybeesés: ma kezdődik Klaus Schwab bulija Davosban, ÉS Doktor Tejbegrízusz bulija Genfben, ahol meg akarják szavaztatni, hogy a WHO-nak teljhatalma legyen a tagállamok egészségügye fölött, és ha a népirtó, korrupt NEM ORVOS Tejbegrízusz azt mondja, hogy világjárvány van, és mindenkit be kell oltani, akkor a kormányoknak nem lehet egy szavuk sem, szépen be kell tartani az utasításokat. (Mellesleg naggggyon kíváncsi vagyok, a magyar küldöttség hogyan fog szavazni...) Továbbá: egy 2 éve kidolgozott szimulációs gyakorlat szerint 2022. május 15-én fog kitörni a képzeletbeli(!) majomhimlő: https://twitter.com/AndreaGerak/status/1528309324837175297 Mit ad Isten: hát nem elszabadult ez a fránya nyavalya?? Még ilyet!... Általában tartózkodom attól, hogy embereket minősítsek, de szerintem süket, vak és néma majom az, aki beveszi ezt az új "járványt"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!