Hol vannak a régi május elsejék?

2022. május 02. 09:06

Ide jutottunk? Ide bizony.

2022. május 02. 09:06
null
Bánó András
Hírklikk

„Hová tűnt a ligetbeli dombon álló emelvény? Hová lettek a pártok rendezvényei, amelyeken az akkortájt nagytekintélyű politikusok felszólalásaiban mindig volt valami érdekfeszítő, tanácsaikban valami megszívlelendő. Hová lettek a kis szakszervezeti sátrak, miért gondolták a szervezők, hogy egy nagy sátor, amely jobbára kongott az ürességtől, pótolja majd a sok kicsit?

Hová lettek a nagyívű beszédek? Hol késtek a nappali homályban? Miért az maradt meg most leginkább az emberben, hogy a szónok bocsánatot kér a gyerekektől, hogy 15 percre elveszi tőlük a játék örömét? Miért nem hallottunk egyetlen új gondolatot sem? Miért az a régi szlogen lett a beszéd csattanója, hogy semmit rólunk nélkülünk? Újat már nem tud kitalálni senki?

Ide jutottunk?

Ide bizony.

Álldogál a színpadon tartott fórumon frissen a parlamentbe került volt szakszervezeti funkci, volt országgyűlési képviselő, vezető pártpolitikus, vagy a munkásosztály talán egyetlen létező képviselője. És nem mondanak semmi olyat, ami kiemelt figyelmet érdemelne, amit másnap az üzemben idézni lehetne, továbbadni azoknak, akik valamilyen okból nem jelentek meg.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gytaka
2022. május 07. 00:25
Mielőtt bármit is nyekereg ez a jóképű náthás szépség, sikerült már végre tisztáznia a master-muster dilemmát?
Skokan
2022. május 03. 07:26
Németország dobálják tojások a Politikus szerint az meg edermelte!
Barakka1962
2022. május 03. 05:56
Jeruzsálemban várnak rád......
kishegyi
2022. május 03. 05:10
Még jó, hogy nem sírta vissza, "mikor a kifli tíz fillér volt". Idióta Bánó: a komcsik rátelepedtek a május 1-jére, a nőnapra, ezért utáljuk mindkettőt. Na, jó, utóbbinak megkegyelmeztünk a genderidióta hullámzás miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!