A majmok himlője

2022. június 21. 18:16

A majomhimlőt ugyancsak homoszexuális férfiak kezdték terjeszteni, például a berlini orgiákon.

2022. június 21. 18:16
null
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
Vasárnap

„A túlzott jólétbe fulladt nyugati ember tovább rohant (egyre gyorsabban) a pusztulásba, s elengedvén hagyományos fogódzóit, kezdett pánikba esni. A pánikban az a legszörnyűbb, hogy nem tudunk racionálisan viselkedni, nem értjük a ránk leselkedő veszélyt, a félelemtől való félelem bénít meg, ezért nem tudunk helyes döntést hozni. Ahelyett, hogy hideg fejjel végiggondolnánk, mi a probléma, és hová fordulhatunk segítségért, újabb és újabb dolgokkal rémisztgetjük magunkat. Európa negyven éve folyamatosan retteg valami aktuális borzalomtól, ami fokozza a pánikot és megbénítja a cselekvést. Az AIDS megjelenése óta hevenyészett összegzésem szerint az alábbi veszélyek leselkedtek ránk a közeli világvégét hirdetve: ózonlyuk, radioaktív sugárzás (Csernobil), napfolttevékenység, háború, terrorizmus (külön kiemelten a New York-i tornyok további háborúkat generáló ledöntése), aszteroida becsapódás, mágneses pólusváltás, ufók, klíma (kiszárad, elolvad, megnő, megfő, elfogy, kipusztul), gazdasági válság, koronavírus, ismét háború.

És most itt van, keretbe foglalva az eseményeket, a majomhimlő, amit ugyancsak homoszexuális férfiak kezdtek terjeszteni, különös tekintettel például a berlini orgiákra, ahol egyik honfitársunk is beszerezte és ahonnan hazahozta.

A német főváros, úgy tűnik – mint az elmúlt száz évben nem egyszer – ismét megpróbál utat mutatni. Ez a fajta liberális, orgiás Berlin ismerős lehet az úgynevezett weimari időkből, a húszas évek végének őrült szabadosságából.

Aztán lett belőle, ami lett. Mert azt meg a fizikából tudjuk, hogy minden hatásra érkezik egy ellenhatás.”

(Fotó: Romain Doucelin/Hans Lucas Via/ AFP)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
diós guba
2022. június 22. 13:12
A természeti körülmények között minden túlszaporodott populáció összeomlik. Tulajdonképpen a homosexualitás fékező erőként hat a populáció növekedésére, ha nem kötelezi a társadalom őket hetero házasságra. Különösen a női homosexualtás a leszbi ilyen hatású. Egy csomő nő kivonódhatna a szaporodásból. De ilyen hatású lehet a szingli életmód is. A másik nehézség a populációt érintó kérdésben, hogy az ember nem természeti, hanem emberi mesterséges környezetben él, ezért mások az emberi populáció dinamika törvényszerűségei. Kár a dolgok felől elhamarkodottan itélkezni. A legjobb tanács, hogy foglalkozzon mindenki a saját problémájával, a közvetlen környezetünket kell boldoggá tenni nem a világot.
Jeney Gottfried Adolf
2022. június 21. 23:02
Dr. Szájer , szegény ...
budapesti
2022. június 21. 22:55
Kitűnő írás!
balbako_
2022. június 21. 19:47
Betegeket betegítő kór.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!