Ezentúl a balliberális sajtó az ostobaság referenciája

2022. június 29. 16:51

Egy olyan paradigmaváltást ünnepel, ami a sajtó mint olyan, és a politika viszonyát értelmezi újra.

2022. június 29. 16:51
null
Tibi atya
Facebook

„Szóval amikor azon örömködik a független (de azért nem kevés Soros és Deutsche Welle forrásokból üzemelő) sajtó, hogy a Fideszes médiát leépítik, akkor egy olyan paradigmaváltást ünnepel, ami a sajtó mint olyan, és a politika viszonyát értelmezi újra.

Nem, nem számukra előnyösen.

Az történt ugyanis, hogy a válságban a Fidesznél is át kell nézni, mire adnak pénzt és mire nem, minek volt nagy elérése és hatása a szavazókra és minek nem. A klasszikus értelemben vett újságnak – mint amilyenek némi tartalmi különbséggel ők is – nem sok szerepe volt a választói preferenciák alakításában. Az online sajtó az ellenzéki oldalon ismert eredménnyel mozgósított (erről lejjebb bővebben), a kormányoldalon meg nem a sajtó mozgósított, de még a politikai üzeneteket sem a klasszikus értelemben vett sajtó közvetítette.

Hanem a Megafon.

Olcsó (nem az, de a többihez képest az), hatékony, nem témafüggő hogy van-e elérés, mert fizetnek a Facebooknak és van. Állandó, kiszámítható, azonnal ellenőrizhető, relatíve egyszerű, egy kamera, egy ember, minimális stáb.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
héttörpe
2022. június 30. 06:27
Ez a facebook leuralás duma nagyon népszerű lett. 2019-Ben semmi gond nem volt vele.
fpéter
2022. június 30. 00:20
Tévedsz Tibi Atya! Az ostobaság referenciája te vagy, meg a folyamatos posztolási kényszered, az ostoba véleményeddel együtt.
Hannibal
2022. június 29. 20:56
Mi az, hogy ezentúl? Mindig is az volt.
Gullwing
2022. június 29. 20:40
Ilyen az amikor a nyiladozik odaát az értelem... 4x, 5x kell ahhoz beleverni az orrocskáját hogy ez eljöjjön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!