A legújabb Vogue-címlapfiú

2022. július 28. 07:05

Egy másodrangú orosz ajkú ukrán színészből politikai celebritást építenek.

2022. július 28. 07:05
null
Kontra
Facebook

„Valakik vagyonokat költenek arra, hogy az orosz-ukrán (amerikai) háború reklámarcát eladható termékké formálják. Az ukrán elnök most a világ elsőszámú életmód magazinjában szerepel. Igen, Zelenszkijnek a honvédelem mellett van ideje egy kicsit pózolni a Vogue fotósainak. Néhány napja megkapta a Churchill-díjat, most egy menő nyugati lapban szerepel a feleségével együtt.

Meggyötörten, kialvatlanul merednek a kamerába, miközben Zelenszkijnek a háború kitörése óta mindig ugyan olyan kifogástalan a frizurája. Egy romantikus szabadsághőst akarnak faragni belőle, aki ellenáll a diktatúra támadásának.

A valóság azonban az, hogy Zelenszkij a csilliárdosok életét éli Kijevben és olaszországi villájában. Néhány napja már mértékadó nyugati lapok és politikai véleményformálók is az amerikai-orosz megbékélést sürgetik.

Zelenszkij karrierje éppen addig tart, amíg a nyugat észhez nem tér az Oroszország legyőzéséről szőtt álomból.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2022. július 28. 18:01
Egy másodrangú amerikai színészből is mi lett?
machet
2022. július 28. 16:04
Amerika terméke.
csuszka
2022. július 28. 15:46
Persze lehet mondani, hogy itt Zelenszkijből 'politikai celebritást' építenek, de a valóságban elég sikeres politikus a saját jogán is. Most őszintén, mondjátok meg nekem, a jelenlegi nyugati világ vezetői közül hány nem bukott volna meg kudarcosan hozzá hasonló szituációban? Szinte biztos vagyok benne, hogy Macront kivéve mindegyik: Biden, Boris, Trudeau, a német vagy a spanyol elnök nem lenne képes a hatalmat megőrizni és az országát összetartani egy ukránhoz hasonló szituációban. Szóval persze, van mögötte komoly politikai marketing, de ez bőven nem elég ahhoz, hogy egy ilyen szituációban helytálljon.
Dr. Hamburger Csalogány
2022. július 28. 14:06
Zselé nője nem rossz bőr . Dugnám .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!