Hegedüs Zsuzsa megint meggondolta magát: Orbán mégis náci, megvonja tőle a támogatást

2022. július 30. 18:41

Szerkesztőségünk birtokába jutott egy újabb levél, nem is akármilyen.

2022. július 30. 18:41
null
Rőfös Géza
Kontra

„Csak nem akar véget érni a Hegedüs-botrány. Pontosabban a vihar a biliben. Orbán Viktor egykori tanácsadója, a luxusköltései miatt korábban botrányba is keveredett gyermekéhezés-felszámolási szakértő úgy döntött, mégsem mond le – legalábbis erkölcsileg nem.

Szerkesztőségünk mocskos kis propagandista mancsaiba azonban egy olyan nyílt levél tervezete került, amely 180 fokos fordulatot hozhat az egész világon mindenhol elementáris hatást kiváltó botrányban.

Orbán Tusványoson elmondott beszéde vajon mégis vállalhatatlan?

Lehet, hogy Hegedüs mégiscsak lemond morálisan is?

ÍTÉLJÉK MEG ÖNÖK:

»Kedves Viktor!

Úgy érzem, meg kell szólalnom ismét. Nem magam miatt. Érted, de főleg értünk. Tudhatod, hogy Én csak nagyon ritkán adok hangot véleményemnek a közéletben, most mégis úgy érzem, sokkolnom kell a közvéleményt, hogy észhez térj.

Az elmúlt napok eseményei ráébresztettek arra, micsoda felelősség terhel Engem viselt dolgaidért. Mint szégyenkező anya éretlen gyermeke butaságáért, úgy állok most a Történelmi Igazság ítélőszéke előtt. Helyetted. De ugyanakkor érted is. Én, akiben még van annyi bátorság és jó érzés, hogy ezt megtegyem. Mert Rajtam kívül nincs már más, aki őszintén elmondhatná neked: Eltévedtél, Viktor!«

Nyitókép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béka88
2022. augusztus 01. 18:05
Parazita . Szappan.
lyon
2022. július 31. 20:49
Persze... 1 hét múlva meg megint találnak valahol valamilyen levelet.... a szemétből.... persze... lapozzunk...
Nemtudommegállni
2022. július 31. 16:46
"Viktor, ha a Történelem nem tanított meg jó modorra, majd megteszem én." Kemény vagy csoki! Páros napokon lemondok, páratlan napokon visszavonom!
Tozsi
2022. július 31. 16:38
Érdekes levél: "Én", "Rajtam", "Engem" stb. csupa nagybetűvel a mondaton belül. Ez nagyon nagy önbizalomról tanúskodik, "Én vagyok a nagybetűs személy, mindenki más csak "nemecsek".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!