Sokan gondolhatták, hogy egy választási vereség véget vet majd a sértegetéscunaminak

2022. július 14. 21:11

Márki-Zay Péter visszatért, és másképp gondolja.

2022. július 14. 21:11
null
Dömötör Csaba
Facebook

„Sokan gondolhatták, hogy egy választási vereség véget vet majd a soha nem látott méretű sértegetéscunaminak. Márki-Zay Péter visszatért, és másképp gondolja.

Sok vitánk volt az ellenzéki pártokkal az elmúlt években, és lesz még sok ezután is. De ezek a nézetkülönbségek sohasem vezethettek és vezethetnek oda, hogy ilyen szavakkal rúgjunk bele azokba, akik bármilyen okból is, de nem értenek velünk egyet.

Nem tudom, milyen utat választanak, de stílusban innen csak felfelé van.”

Kapcsolódó

Márki-Zay Péter szerint mindenki idióta, aki a Fideszre szavazott

A 444 beszámolója alapján a bukott miniszterelnök-jelölt szerint minden megvalósul, amit ő mondott a kampányban, és minden hazugság volt, amivel a Fidesz kampányolt. Bővebben!

A 444 beszámolója alapján a bukott miniszterelnök-jelölt szerint minden megvalósul, amit ő mondott a kampányban, és minden hazugság volt, amivel a Fidesz kampányolt.

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2022. július 17. 14:46
MÁRKI-ZAY nem tényező, JAKBBAL alapítanaka egy KÉTPÉTERES pártot ! BOHÓCKODJANAK, nem kell velük foglalkozni! SOKKAL inkább azzal, hogy a KÖLTSÉGVETÉSBEN a kiigazítást honnan, a rezsicsökkentés helyett!
kertitörpe
2022. július 16. 05:04
Te elmebeteg pszichopata nem veszed észre,hogy kár erölködnöd,senki nem hisz neked. Soha nem lesz belőled Mo. Miniszterelnöke. Tűnj már el te szemét.
NullaSalus
2022. július 15. 16:09
Nem baj Peti, most legalább nem kell az ATV-be menni magyarázni a bizonyítványt.
Almassy
2022. július 15. 07:08
Makiról a libsi-bolsik lerágták a húst és kiköpték a maradékot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!