Orbán nem rasszista, nem antiszemita és nem homofób

2022. augusztus 01. 17:01

Ellenben egy utolsó, cinikus politikai kalandor.

2022. augusztus 01. 17:01
null
Sándor Judit
Facebook

„Most, hogy már megvolt az égzengés-földindulás országon innen, s túl, sőt, a főtanácsnok asszonyság is hülyét csinált magából (maradt volna a multi-kulti biznisznél: csibék Spanyolországból, kacsák Franciaországból, disznók börtöngazdálkodásból, Audi Győrből), itt az ideje, hogy más megvilágításba helyezzem az ominózus mondatokat.

Poirot, Joe Alex, Miss Marple, Columbo, Philip Marlowe, vagy éppen Sherlock Holmes mindig figyelembe vették a keresett ember személyiségét, így szűkítve a kört. Mintha ezt valahogy kihagyták volna az azonnal farkast kiáltók. Ha ezt nézzük, és hozzátesszük az örökérvényű jelmondatát, miszerint ne azt nézzük, amit mond, hanem amit tesz, teljesen más eredményre jutunk Bálványos tekintetében. Orbán nem rasszista, nem antiszemita és nem homofób.

Neki bármilyen nemzethez tartozhat az, aki itt akar élni, üzletelni, de annak a nagy egészet (közvetve őt) kell szolgálja, illetve hajtson hasznot, csak ez a kritérium. Letelepedési engedély, Tokaj, vadásztársaságok, kavicsbánya, orosz kémbank, kínai kampusz, araboknak adni a Dreschler-palotát, vagy más mutyi, mindegy. A legszűkebb bizalmi körhöz tartozó emberei között megannyi szivárványos lélek teljesít, szolgál, véd, ami sosem zavarta, különben nem lennének ott. De elég Finkelsteint hozni példának, aki 2008-tól dolgozott Orbánnak, nem mellesleg a sikerre vitt Soros-kampány kiötlője mindjárt két kategóriát is megtestesített: meleg volt és zsidó. És akkor ott van Farkas Flórián a köztudottan másfél milliárd elsíbolásával, mégis bizalmi ember maradt.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner.hu

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. augusztus 26. 15:31
És ez itelkezett!
nyugalom
2023. augusztus 26. 15:29
Sandor etnő egy aljas idegen, miviszint homofobok vagyunk, ha ezt a halmazt latjuk!
Attologic
2022. augusztus 02. 14:30
Orbán nem rasszista, nem antiszemita és nem homofób.. de azért jó lenne ha megdugna...pár üzlettel, céggel. Aki a király, azé a királyné!
nyugalom
2022. augusztus 02. 13:47
Itt, a nagy diktaturaban ki ez a barom? Egyáltalan itt el?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!