Úgy látszik a 8. kerületi neokommunista kísérletezést a lakossággal kívánják finanszíroztatni

2022. szeptember 25. 16:16

Micsoda alternatíva…

2022. szeptember 25. 16:16
null
Dopeman
Facebook

„Úgy látszik a 8. kerületi neokommunista kísérletezést a lakossággal kívánják finanszíroztatni. A helytelen döntések díjazása és a törekvés büntetése senki helyzetén nem segít, kivéve az önkormányzati habzsi dőzsin. Micsoda alternatíva…

Ha én lennék a polgármester egy autóig ingyen-parking és bezárna a Dankó. A törekvőket integrálnánk, melegedő pedig a város szélén. Parkolási díj? Különben is nonszensz. Építjük, fizetjük, fenntartjuk és megbűnhődjük a múltat és jövendőt…”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovsa
2022. szeptember 26. 18:10
Még lehet, hogy egyet is tudnék ezzel érteni, de! Van egy DE. Kmét külterületén élek, A saját telkemen, a saját pénzemből, amiért keményen megdolgoztam mindig, építettem két garázst a saját autóimnak. Ezek után a garázsok után, amiket én, sk, építettem, a saját telkemen, nekem garázsadót kell fizetnem. Azon a közúton, amit az én pénzemből, adómból is építettek, sokan, "életvitel szerűen" tartják az autóikat, néha akadályozva mások és az én közlekedésemet. Teszik ezt ingyen és bérmentve. Nem biztos, hogy ez jó így.
Fed74
2022. szeptember 26. 13:14
Dopeman csicska, azt sem tudod hogy mit ugatsz te igénytelen, hat osztályos szarházi törpe cigány!
merkur
2022. szeptember 26. 12:25
Választáskor nem az volt a bajuk, hogy a cigányok a fideszre szavaztak?
neeskens
2022. szeptember 26. 10:35
Az tényleg kommunizmus, hogy az első kocsi után havonta maximum 2500 ft-ot kell fizetni. Az, hogy foglalom a közterületet nem alapvető emberi jog, ennyit igenis ki lehet fizetni. A város utcái nem elsősorban azért vannak, hogy azokat parkoló autók foglalják el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!