Perjés Zoltán: A kormány egyértelműen letett az uniós pénzekről

2022. szeptember 11. 19:22

„Csak húzza az időt, mert a rezsinövelés mellé már lámpavasas lett volna ezt is benyomni a népek arcába” – fogalmazott Perjés.

2022. szeptember 11. 19:22
null

Perjés Zoltán a Facebookon fejtette ki, hogy szerinte a magyar kormány letett az uniós pénzekről, és nem folytat érdemi tárgyalást Brüsszellel. 

„A kormány egyértelműen letett az uniós pénzekről, csak húzza az időt, mert a rezsinövelés mellé már lámpavasas lett volna ezt is benyomni a népek arcába” – írta bejegyzésében Perjés.

Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jusztiscsak
2022. szeptember 12. 19:28
Nem az EU-t és az ellenzéket kellene támadnotok. Ide vezetett a mini köpcös tolvaj Vikinek és a maffia kormányának a ténykedése, akik felszámoltak minden demokratikus rendszert szép hazánkban és személyi kultuszos diktatúrát működtetve minden közvagyont átjátszanak a rabló slepp strómanjain keresztül maguknak. Az EU-ban az emberek tisztességesen megkeresett adó euróit adták nekünk felzarkóztatásra, ami a tolvaj kormány és rabló bandája magánvagyona lett. Teljesen jogos, ha egy centet sem akarnak nekünk soha adni. Lehet menni a tömeggyilkos Vlagyimírékkel barátkozni. Visszahívhatjuk a ruszkikat és jöhet a kommunizmus. Szebb jövőt kedvesnfidesz szimpi elvtársak. Lehet libsizni, lehet komcsizni, lehet magyar ellenesnek nevezni, meg mindenféle bérencnek, mert egy sem vagyok, csak egy épeszű, hazájat szerető, gondolkodó magyar, akit nem baszott át a propaganda. Egyet fújtok itt mind, mint a pereces, amit az agymosással belétek kódoltak.
olajfa1
2022. szeptember 12. 17:11
DE MI A FAXT KELLEME MÉG TENNIE A MAGYAROKNAK? De most komolyan!!!!!!!! Mindent megtettünk! AZ "EU" TÖBBSZÖR DEKRALÁLTA HOGY A MAGYAR TÖVÉNYESSÉG MEGFELELT, MEGFELE stb AZ EURÓPAI KÖVETELMÉNYEKNEK!!!!!!! Ezt még 2006-8-10-12...18 stb megtette!... AKKOR MOST MIA BÚB ÁNAT BAJA VAN? Minden törvényünk TÖRVÉNYXESEBB MIST AZ "EU TÖRVÉNYEI"!!! Minekünk kellene "törvényességi eljárást indítanunk az EU ellen mert az EU nem tartja be a saját törvényeit!!!
csulak
2022. szeptember 12. 13:09
ugyse jon onnan penz, de befizetni se kell oda tobbet !
SandorL
2022. szeptember 12. 13:09
Ez most tenyleg ki, meg hogy? Ennek a fekete prostitualt a palyaja! Mandi, hogy kerul ide ez az alak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!